Mike01 futás

2010.11.14 Vasárnap, 14:52:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:34:22

Távolság

13.5 km

Tempó

06:59 p/km (8.58 km/h)

Pulzus

Átlag
156
Minimum
141
Maximum
161

Edzésleírás

7 kort akartam, de 5,5 lett, mert beesteledett es nagyon esett a homerseklet, en meg shortban voltam. Az elejen viszont nagyon meleg volt meg.

Ami fontos: nem volt alaoltozet rajtam.

Terkepem itt: KLIKK

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:34:22 13.5 06:59 8.58 0 141 161 156
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Mike01 képe

Mike01 4977 napja

Huhh.. Kemenyen hangzik, de a TEA-t szerintem lattam egy kecskemeti srac kezen nyaranta. Mindig kint volt, es azzal uszott, meg sokszor fel kezzel csak, aztan a masikkal (gyorst), iszonyat izmos volt, mondjuk valami uszobajnok a srac vagy mi.

Attol a bokagumitol mar ha ragondolok is kiraz a hideg. :)

Koszonom a leirast, mostmar vilagos, mikor ilyeneket irsz.

Andrásx2s képe

Andrásx2s 4977 napja

Hello Mike! Ide jegyzetelek, amit az úszásnál kérdeztél azokat ide írom:)

Tehát 10*400 méter gyorsúszás az alap. Nos segédeszközök 3*400 Teki- ez egy segédeszközaz úszáshoz. Széles Sándor, Gyurta Dániel edzője fejlesztette ki. Bemásolom a linket:

http://www.uszovilag.hu/szakma/388-a-teknc-nyomaban?start=1

Eszméletlen jó. Nekem sokat használ. Erről én is most olvasok, és megerősíthetem az olvasottakat, hogy tényleg így van. Javul a karmunka és baromira feldob, ha utána sima tenyérrel úszom. Eddig csak a termékhez tartozó rövid termékismertetőt olvastam.

3 db sima: ezt nem kell magyarázni

4*350 TEA: azaz TEA= tenyér ellenállás. Ez erősítő eszköz. Egy plusz temyeret teszel a kezedre és nehezíti az áthúzást. R-go erősödsz mint egy vaddisznó:) Dehogy is:) Ilyen terméket találsz már majdnem minden sporttal foglalkozó webáruházban. Pl.: Decathlonban is van, Aréna, Speedo. Én Speedo-t használok, abból is a felnőtt kategóriát, mert van sütőlapát nagyságú is:) Basszus az milyen brutálul néz ki.

Ennyi a magyarázat.

Ezen kívűl vannak még egyéb kínzó eszközök, mint lábgumi a bokára, hogy ne tudj lábtempókat végezni, ezt megspékelve a bójával, ami egy kicsit segít a vízfekvésben. A bóját általában a lábgumival használjuk. A sima lábgumival való úszás kegyetlen, legalábbis nekem. Nekem alapvetően jó a lábtechnikám (100m 1:43 alatt), csak a kar amit nagyon kell fejleszteni.

Szal van egy pár célszerszám:) A pólóban való úszásról nem is beszélve. Tavaly volt pólóban pillangó úszás, sztem idén is lesz. Amúgy is a pille a nagy átlagnak nehéz úszásnem, és ráadásul pólóban. Bakker!!

Üdv András

 

 

Mike01 képe

Mike01 4977 napja

Igen, errol mar en is olvastam regebben. Erdekes dolog ez, mert elvileg a sport eroisit mind a testet, a szellemet es a jellemet is. Ennek ellenere tenyleg van ilyen fuggoseg, es egy bizonyos terhelesen tul mar nem egeszseges, hanem karos.

Andrásx2s képe

Andrásx2s 4977 napja

Elég szigorúan nem engeded magasra szökni a pulzust!! Ez jó. Sztem alalkul az avg is!

Nem gond, ha heti kettőt erősítesz, az miatt egy fikarsznyi lelki furdalásod ne legyen!! Ma eléggé rohanós napom lesz, nem felejtettem el a rajzokat.

A mottód: "semmi drog, csak sport" ez annyira igaz, hogy drogos, aki sokat és esztelenül edz és tökre gyötri a lelkiismeret, hogy aznap nem mozgott. Ma már ezt betegségként kezelik, ezt a legkomolyabban mondom és látom. A múltkor egy szóróanyag jutott a kezembe, amin az állt, hogy szenvedélybetegség nem csak az alkohol, cigi stb, hanem az internet, mániákus futás és test erősítés. Ezen nagyon elkerkedett a szemem. Jobban belegondolok, van benne valami.

Üdv

Mike01 képe

Mike01 4977 napja

Kossz.

monique képe

monique 4977 napja

nem kevés bizony és a tempó csak javul és javul!! :)

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4978 napja

Nem könnyű most eltalálni a jó öltözéket,ha valaki reggel 8-9 felé,vagy délután 3-4 felé indul edzeni,párdzor én is ugyanígy jártam.

Nézd a jó oldalát,legalább 13,5km-t le tudtál futni,az sem kevés.

Köszönöm a jó kívánságokat:-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!