2010.11.13 Szombat, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:54:30

Távolság

19.16 km

Tempó

05:59 p/km (10.04 km/h)

Edzésleírás

Szóval.

Az erdő kifelyezés megbukott , mert ott összesen nem futottam öt km-t . Leginkább szántóföld , kukoricatarló, és rét , vagy is mocsár. Tervbe vettem 11 km-t , de hamar eldöntöttem , hogy azért ezt ,( edzésterv ide , vagy oda) egy kicsit felülírjuk . Szép idő szuper útvonal , ( Vörösmalom) mi kell ennél több? A brutál dob előtt lefelé menet , eldöntöttem , hogy keresek egy másik kihívást , és elindultam egy másik úton . Na itt egyszer csak vége lett az útnak , ami becslések szerint lefelé vezetett , és még is felfelé futottam . Találtam egy nyiladékot , ahol lefelé sem tudtam csak szökdécselni  500 m hosszan , mert olyan meredek volt.

 Aztán az alján megint kiszemeltem  a szembe levő kaptatót ( 1 km legalább) fel is futottam , majd hogy ne kelljen ilyen meredeken lefutni , elindultam a gerincen hosszában . Akor eszméltem fel , amikor megint vége lett az útnak . átbukdácsoltam a bokrokon , gondolva , hogy a domb alján vár az út . Várt . Pont a térdig érő friss őszi szántás egy kis vízzel , és agyaggal keverve. Kb . 700 m után kiértem az igazi útra , és mivel fogalmam sem volt merre menjek , felnéztem a lábam elöl. Nem kellett volna. Akkorát estem , és kibicsaklott a bokám, szinte ordítottam.100 m sántikálva futás következett . Aztán a nap állásából kitaláltam merre menjek , itt már az volt a tét , hogy sötétedés előtt hazaérjek.Kiértem oda ( tó part , ) ahol a Dildivel belevágtunk a bozótosba felfelé. Na gondoltam ezt már nem , és apatak másik oldalán elindultam visszafelé , hogy még egyszer a nagy dombot megfussam . Azt nem tudtam , hogy a gyönyörű legelő , egy mocsarat rejt . Teljesen komolyan térdig ért a víz , és a sár . A cipőmből kétszer léptem ki , (lerántotta a mocsár )Alig találtam meg . Itt üzenem a Dildinek , hogy erre , hogy megmutatta ezt a helyet , rápacsált , mert ezt a mocsarat megfuttatom vele . Csak olyan ruhát és cipőt hozzon , amire már nincs szüksége . Úgy is elhagyja .

JA , és rohadt hideg volt a víz . Na lassan felértem a dombon , és gondolván , hogy csalok , és nem arra megyek , amerre jöttem , (És a sötét miatt előbb érek ) lecsaptam a sarkot . Menetem , mentem , sötét volt , és botorkálva értem haza , és itt derült ki , hogy 600 m-rel hosszabb volt a levágott út , mint az eredeti.

Egy szónak is 100 a vége . HAzaértem , elfáradtam , jól esett. . Készülj dildi.....

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 11 05:27 11.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

dildi képe

dildi 5069 napja

Húú vazzzeeeg!! Tudtam én, hogy ezt ki kell hagynom. Az a helyzet, hogy olvastam amit írtál, de nem csak hogy másnapos, de máshetes voltam:)))) Az egész hetes "továbbképzés" és a péntek esti sárkányhajó buli kivette az összes erőt belőlem:))) És a térdem is totál sz@r! Én ebbe tuti bele is haltam volna, bár ahogy magam ismerem, minden egyes domb alján megvártalak volna:)) Egyébként elmondanám Neked, hogy azt a mocsarat én a télen 2x is megjártam, emlékszel?  még mondtam is:)))) Azt a bozótos hegyet pedig nem csodálom, hogy nem kívántad:))) Szép kalandos futást hoztál össze, remélem a bokádnak nem lett komoly baja???!!! Gondolom Nóra örült, hogy így összesároztad magad!? Egészségedre a futit, és legközelebb ha megyünk, CSAKis én megyek elől:))))))))

Bozót képe

Bozót 5070 napja

Ismered a poént?  Légvonalban 5kilométer, de tudok egy rövidebb utat az erdőn át :)))

Egészségedre, kalandos kis futás volt!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!