vinibike bringázás

2010.10.16 Szombat, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:32:00

Távolság

60 km

Tempó

01:32 p/km (39.13 km/h)

Edzésleírás

Debreceni verseny! Elég szépen összegyűltünk! Nem volt hideg sem. Élveztem a versenyt, nem is volt nagy tempó, de a mostani formámhoz képest jól esett! Voltak próbálkozások, szökések, de egyik sem volt sikeres, mivel nem volt több erős ember aki eltudott volna lépni!

Főleg hátul voltam, de amikor szökésre kellett felhúzni akkor előrementem és húztam neki! A befutó előtt is hátul voltam, trillaláztam, mikor felnéztem és hoppá, mindjárt cél! Szerencsém is volt, ifi Bcsabai ment előre, nekem ez pont jó volt, beálltam neki. felvitt előre, de itt vigyázzba is álltak a lábai, innen alsó fogás fogszorítás és lósz. Első dombra fel lendületből, majd másodikra izomból! Első lettem örültem, főleg, hogy helyi vagány csávók beszólogattak. Természetesen nem volt igazuk. De ez is erőt adott, hogy megmutassam nekik. Főleg azért jól jött ki a lépés, meg hiába lassú vagyok a sprintem még hosszú. És ugye nagy tömeg nagy lendület!

Nándornak akartam még segíteni, de kicsit beszorult, az lett volna az igazi ha beáll mögém, román srác lenyomta, de én végig azt hittem, hogy ő felnőtt. Sebaj második hely is szép. Aminek nem örülök, hogy Rambó elszomorodott. Sokat ment elől, sokat dolgozott, és nem lett dobogón sem, negyedik lett! Neki az időfutam megy, az meg kevés van egy évbe, de jövőre rágyúrunk!

Cyconak sajna a fordító tette be a kereket, de addig nagyon szépen jött. Doki bevállalós volt, ez most nem jött be, van amikor igen van amikor nem. Meg szökéshez tudni kell menni nagy tempót 10 kilire! Ettől függetlenül szépen dolgozott ő is elől! Marcinak is jól ment, azt hittem nagy tempóknál leszakad, de nem, ügyesen bújt a mezőnybe. Leventéék sajna kevesen voltak, de neki első versenyre ez pont jól jött tanulásnak! Összességében a csapatnak köszönhetem elsőségemet, mert ők dolgoztak elől én meg a végén lószoltam, de hisz ezt így kell csinálni!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:32:00 60 01:32 39.13 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Jankó képe

Jankó 5006 napja

Gratulálok a csapatnak, szép verseny volt!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!