judit61 futás

2010.07.11 Vasárnap, 12:17:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:40:41

Távolság

7.2 km

Tempó

05:39 p/km (10.62 km/h)

Edzésleírás

Tatai váltó. Ötödikként futottam a csapatban Pátyalsóval. Életem legkatasztrófálisabb futása, legnagyobb csalódása volt. Sajnálom, hogy lerontottam a csapat eredményét. Mivel csak 7 km volt ( úgy gondoltam, ez nekem nem távolság ), nagy lendülettel indultam. Nem vettem figyelembe se a hőséget, se a 3 napos lázas állapotomat, szédülésemet, izomgyengeségemet. Kedd este óta minden este munkából hazaérve, halálosan fáradtan zuhantam az ágyba. Szombaton kissé erősebbnek éreztem magamat, még kocogtam is, úgy éreztem, hogy le fogom tudni futni a távot minden probléma nélkül. Az első 2 km után már forróságérzés, kifejezett szédülés és enyhe nehézlégzés lépett fel. Időnként Zoliba ( Pátyalsó ) kellett kapaszkodnom, hogy ne essek el. Többször megálltunk, Zoli vizet akart adni, azonban én nem akartam inni. A végén collabáltam, Zoli karjaiba, a többire már csak homályosan emlékszem. Zoli, Kriszti ( Sárkány ), Mira élesztgettek. Hálás köszönet Zolinak ( hogy végig kitartott mellettem ), köszönet Krisztinek ( a gondos ápolásért ), Mirának, Monerdnek és Gergőnek. Sokat tanultam saját hibámból és butaságomból. 

Lehet, hogy a részletek nem teljesen pontosak, mert a célbaérés utáni élesztgetésekből nem mindenre emlékszem.

 

 

 

 

 

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:40:41 7.2 05:39 10.62 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

19 hozzászólás

judit61 képe

judit61 5080 napja

A félreértések elkerülése végett, nem vették el a kedvemet a futástól!!!!!! Nagyon jó futás lett volna szuper csapatban, ha nem lettem volna beteg ! És tényleg győzhettünk volna!

Sajnos még mindig nem gyógyultam meg teljesen. Még időnként szédülök és gyenge vagyok, emiatt nincs is igazán kedvem semmihez sem. Nagyon vérszegény vagyok, aminek nem tudom a pontos okát ( egyelőre ). Óvatosan azért próbálkozom a futással, de egyelőre inkább kifáradok. Egyelőre komolyabbat nem tervezek.

Nalacy! Előbb mindannyiunknak meg kell gyógyulnunk, utána futhatunk!!!!:-)))

 

 

 

 

nalacy képe

nalacy 5080 napja

Úgy látom nagyon elvették a Doktornő kedvét a mozgástól, Májashurka barátom írta, hogy találkoztatok és terveztek valamit az elkövetkezendőkben, ha rajtam múlik rendben, csak Te is és Sanyi is, na meg én is ott legyünk. Most úgy érzem, hogy az élet előttem áll, vicc, hogy nem látok tőle semmit... Most nagyon optimista vagyok, mint aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi.. Ez is csak vicc, de tényleg, jelen pillanatban még futni is lenne kedvem, ezzel azonban még várok.

torolt_4724 képe

torolt_4724 5081 napja

Megdöbbenve olvastalak, nomeg csodálkozom,hogy délbe tették a futást:-O Mi a félmaratont szombaton este 7-kor kezdtük, de így is volt, aki nem bírta, node délben??? Hát Judit, sajnálom, vigyázz ám magadra! Az augusztusit viszont délután 4-kor kezdik, tatai futós ismerős már mondta. Jobbulást mégegyszer!

nalacy képe

nalacy 5087 napja

Húha, erről nagyon lemaradtam, én is csak jobbulást kívánok neked és földig hajlás az akaraterőd és kitartásod előtt, bár néha tudni kell megállni, te nem tetted meg a csapatért, így mindegy hol végeztetek , de megcsináltátok és ez a lényeg, meg az hogy erőt gyűjts és gyógyulj meg!

Mira képe

Mira 5088 napja

Nagyon ijesztő volt a látvány, féltem, hogy mentő lesz a vége... Minden hibából lehet tanulni.
Pátyalsónak igaza van, ki érdekel a csapat teljesítménye, ha rosszul lesz valaki? Gyógyulj meg, vigyázz magadra, s mi veled leszünk, veled futunk, de csak akkor, ha tényleg jól leszel. Verseny meg van elég, ahol megmutathatjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak. (De ha mégsem, abba sem fogunk belehalni, a fő, hogy jól érezzük magunkat.) Szóval, pihi, gyógyulás, és aztán vissza a pályára! :-))

Sipi képe

Sipi 5088 napja

Judit! Hidd el sokkal rutinosabb futók elkövetnek sokszor hasonló hibát ! 1 nappal később már biztosan tudod ,hogy mi volt a hiba.... (valószínűleg a láz utáni állapotban, a meleg miatt dehitratáció... ??) 
Talán jobb lett volna,ha elsőnek indulsz - persze így utólag "okosan" - ,akkor nincs még olyan meleg ,stb...


Jobbulást ,pihend ki magad !
 

MungDaal képe

MungDaal 5088 napja

Az öt csillag ide sem elég. *****************************************************

MungDaal képe

MungDaal 5088 napja

Már megbocsáss, de ezt részmint úgy hívják, hogy felelőtlenség, részmint, hogy kishitűség!
Nagyon nagy dolgot műveltél, Pátynak tökéletesen igaza van!

Mielőbbi Jobbulást!

...májashurka képe

...májashurka 5088 napja

... a tervezett őszi nagyot pedig megfussuk jövőre, addigra én is újra kikupálódom!

...májashurka képe

...májashurka 5089 napja

Megint példát mutattál sokaknak!  Remélem a Lacik egy darabig összekötök a sarkadat, szabatkoznod meg nincs miért!  Futkároztál már másokért eleget, ezért futhattak ma érted is!:-)))
Vigyázz magadra!

pátyalso képe

pátyalso 5089 napja

A csapat teljesítménye csak huszadrangú tényező a Te egészségedhez képest! A tested pedig
most is erős volt,hiszen betegen is végigfutottad,nemis akárhogy,a távot.Sok erős férfi csak 
elbújhatna melletted!Jobbulást és pihentesd jövőhéten a szervezeted,mert ráfér! 

sárkány képe

sárkány 5089 napja

Pátyalsónál már megírtam, hogy megint a szivedre halltattál és ez esetben ez hiba volt. De hát utólag könnyű okosnak lenni, a történtek után pedig legközelebb már előtte leszel az:-))
A csapat eredményét nem rontottad, hisz 5 és fél perceseket mentél betegen, amit én egészségesen alig tudtam összehozni.
A mai nap viszont újabb feladatot adott nekünk, hogy lemenjünk újból és megfussuk úgy a Tókört, hogy egy kellemes, jóleső érzés maradjon utána. Muszáj!!! :-)))

monique képe

monique 5089 napja

jaj, még mindig rossz? jobbulást!

ja, és nem hinném, hogy ez alapján kéne megítélned a futással kapcsolatos képességeid.

puszedli képe

puszedli 5089 napja

Jézusom!!! :-((
Miért kell Nektek mindig kicsinálni magatokat? :-(((

Persze tudom... ez csak költői kérdés volt....

GYÓGYULJ MEG JUDIT!

judit61 képe

judit61 5089 napja

Köszönöm!

Mjoci, mint láthatod, nem is tudtam száguldozni.

Pierre, tanultam a butaságomból. Lázas állapot után soha nem fogok versenyen indulni. Köszönöm, most már jobban vagyok, de a vérnyomásom még nagyon alacsony és szédülök.

Pierre képe

Pierre 5089 napja

A lázra nagyon oda kell figyelni!! Lázasan sosem, és több napos láz után is csak könnyű futások egy darabig.
Remélem, most már jól vagy, jobbulást!

judit61 képe

judit61 5089 napja

Valóban most csalódtam magamban. Nem vagyok olyan erős ( futás szempontjából, egészségileg és testileg ), mint amilyennek képzeltem magam. Csalódtam, mert rontottam a csapat teljesítményét.

 

monique képe

monique 5089 napja

úgy sajnálom :(( szerencse, hogy megúsztad komoly probléma nélkül. amúgy látszott, h csalódott voltál! de nem számít a csapathelyezés sztem.

mjoci képe

mjoci 5089 napja

Vigyázz magadra!!!
Ilyen melegben nem lehet csak úgy száguldozni.
Jobbulást.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!