running Laca futás

2010.06.20 Vasárnap, 12:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:11:00

Távolság

18.8 km

Tempó

03:47 p/km (15.89 km/h)

Edzésleírás

UB. 2 nap. Reggel mikor felébredtem, akkor nem gondoltam hogy ilyen drámai lesz a mai nap. Jó lett volna mára egy igazi öröm futás, a pompomos lányokkal /nem is voltak/ pacsizni a befutóban, meg a csini biciklis csajokkal /nem Gebragabra gondoltam:))/ dumcsizni!! Na de a valóság! Mivel 1.30" volt a hátrányunk a második helyezett csapathoz képest 118kili!!után, így a cél a dobogó megtartása, és a második hely megszerzése volt! A nap folyamán voltunk öt perc hátrányban, nyolc perc előnyben is, attól függően hogy éppen az adott csapatban ki futott. Mire rám került a sor, három perc előnyünk volt!!!!!!!! Második helyen váltottunk!! Én meg így, az üldözött vad lettem! Ebből lejött a 1.30" tegnapi hátrányunk, így nekem még az is elég lett volna ha nem előznek meg!! Jól ment a futás, én megpróbáltam mindent, de sajnos Olasz Lacika nagyon jól futott!! A Tihanyi emelkedőben még reménykedtem hogy hátha nem bírja, hisz a többiek azt mondták hogy 3.20" ezreket ment az elején, és nem fogja a végét bírni. Hát bírta!! Ledolgozta a 1.30 hátrányukat, és még 20" kaptam is tőle. Nagyon rossz érzés volt, hogy rajtam ment el a második hely!!! A többiek megteremtették a lehetőséget, és én nem tudtam vele élni!!! Így végül HARMADIKAK lettünk 1.50" hátránnyal 212 kilóméter után!! Hihetetlen!! Végül is remek verseny volt, egy remek csapatban futhattam, aminek nagyon örülök!! Ahogy Szabó Imike mondta a győztes csapatból, most már el kell kezdenem edzeni!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:11:00 18.8 03:47 15.89 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Sebcoe képe

Sebcoe 5120 napja

Laca, ez csapat volt, nem egyéni! Mindenki egyformán tehet az egész eredményről.

Ősszel már csak egy távoli "rémálom" lesz ez az egy-két hónap, és jobb leszel, mint valaha.

csattogoboka képe

csattogoboka 5120 napja

Szerintem is jól futottál Laca... Gratulálok, nagyon szép ez a harmadik hely. És gyere le gepárdos edzésre. Feltöltünk mentálisan, meg fizikálisan is (sütivel...pl.) :)

csiki79 képe

csiki79 5121 napja

Gratula! Veled is jó volt futni és nem rajtad ment el, ezt felejtsd is el.

Fari képe

Fari 5121 napja

3.46ban poroszkáltál?!!ejnye-ejnye....van olyan hogy egyszerüen az ellenfél jobb ,szerintem nincs ezzel semmi baj..most neki jött ki jobban,máskor meg majd te döngölöd le...azért gratulálni csak lehet a 3. helyhez nem?!

totya képe

totya 5121 napja

Nagyon jó időeredményt futottál!III.helyhez gratulálok!

galagyuri képe

galagyuri 5121 napja

Olvasni is izgalmas! Te biztos odatetted magad! Ez a lényeg! Szép futás ez oda fel! Gratula!

Shrek képe

Shrek 5122 napja

Óriási gratula ehhez a szép futáshoz! Az érveléseddel nem értek egyet, a harmadik hely nem rajtad ment el. Az, hogy éppen te voltál a befutó, az egy dolog. Bárki más a csapatból hozhatta volna azt a 110 mp-et, vagy megtarthatta volna a 8 perces előnyt, és akkor megvan a második hely. Szerintem ez akkor is nagyszerű eredmény!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!