mateve futás

2010.06.19 Szombat, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

28:57:54

Távolság

212 km

Tempó

08:12 p/km (7.32 km/h)

Edzésleírás

UB 2010

Nem volt egyszerű mutatvány...Szaszáék berakhatták volna a két betű elé, hogy extreme.......Bővebben kifejtve: 40-80 km között olyan gyomorgörcsöm volt, hogy nem hogy futni, de szinte menni sem tudta: a földön fetrengtem....Annyi gyógyszerrel próbálkoztam, hogy igazándiból nem tudható, h mi hozott rendbe, de utána újra beindult a gépezet és tudtam futni. A következő állomása szenvedéseimnek Bogláron jött gyomorégés formájában amikor is egy kis szódabikarbóna következett mivel már szinte csak gyógyszer volt a gyomromban mert már se inni se enni nem mertem-tudtam mert mindentől irdatlan görcsös fájdalmam támadt.... Egészen kellemesnek tűnt minden egészen addig, míg Fonyódon nem ettem egy kis darab vajaskenyeret paradicsommal+vízzel (szerintem a frissítőkön lévő izóval és vízzel volt valami gebasz)...Szóval miután újra elindultunk megint kiütött a nyavalya: valahol a nagy egyenes szakaszon sikerült kihánynom mindent...ezt azért nem részletezem... :))) A lényeg az, hogy üres gyomorral már sokkal szebb lett az élet, csak egy kicsit energiahiányos....Innentől kezdve már csak 1-2 falatot mertem enni, néhány kortyot inni....Hálám örökké üldözni fogja a kísérőmet, pecsenyét, hogy ahányszor csak kértem, mindig szerzett nekem Calippo jégkrémet, mert igazándiból csak valami hideg folyadékra vágyott a pocim... Az éjszaka elég álmosan telt-10 perc alvást kaptam egy padon-de még így is simán eltudtam volna aludni ha becsukom a szemem...akár menet közben is....Aztán világos lett és még mindig futottunk, még mindig nagyon messze volt a félsziget..... Lassan sikerült jópár futót utolérni ami azért jóleső érzéssel töltött el, mert azt bizonyította, hogy sikerült kimásznom egy nagyon-nagyon mély gödörből és még élek....ÉS FUTOK.....!!!!! Füzfőnél eszembe jutott gandi tanácsa, hogy ne nagyon bámuljam Tihanyt, mert csalóka a látvány: hiú reményeket tud kelteni...Aztán Füredtől még szarrá áztunk és végül beértünk... Itt a vége fuss el véle... Még csak annyit, hogy Füreden a szakadó esőben még kikunyiztam egy fagyit a kísérőmtől: ááááá.....nem néztek hülyének az emberek..... :D:D:D

Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást és a kapott gyógyszereket és persze külön köszönet a bringás és az autós kísérőmnek is: nélkülük ez nem jöhetett volna létre.....KÖSZÖNÖM!!!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
28:57:54 212 08:12 7.32 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

38 hozzászólás

Szőlőszem képe

Szőlőszem 5107 napja

Nagyon emberfeletti ez a teljesítmény megint, csak a döbbenet hogy ezt hogy lehet bírni és végig csinálni.
Gratulálok neked sok csillagosan:)

rabi73 képe

rabi73 5109 napja

Gratula,hihetelen volt számomra hogy,Füreden a szakadó esőben 200kili lefutása után még mosolyogva integettél vissza!

dildi képe

dildi 5111 napja

Megijedtem, mikor ott feküdtél az út közepén és majdnem átestem Rajtad :)) Tudom, bunkó voltam, de nem bírtam ki nevetés nélkül :)) Aztán mikor egy kis idő múlva vigyorogra elsuhantál mellettem, megnyugodtam és nagyon boldog voltam :))))))))) Hatalmas teljesítmény amit csináltál, sok férfi tanulhatna Tőled!! Óriási gratula és egy tálca  :D:D:D

Csike képe

Csike 5112 napja

Nagyon örültem neked, mikor elfutottál mellettünk, ott, nem tudom hol, tényleg!

Aztán persze jól oldalba vágtál.valami mondva csinált ürüggyel, de hát ebben a korban a csajok így ismerkednek:-)

 

Nagyon gratulálok, neked, és Pecsenyének is!

anfield képe

anfield 5114 napja

Gratulálok! Példaértékű kitartás,emberfeletti győzelem!

Bozót képe

Bozót 5114 napja

Én sem tudom, mi okozta a nagy számú gyomorbajt. Süni is itta a frissítős vizet minden ponton, én pedig az izoból nem keveset, de nem volt bajunk.... 

pecsenye képe

pecsenye 5114 napja

Jahhh: és hatalmas gratula a 3000-hez:)

MungDaal képe

MungDaal 5114 napja

Gratulálok! Nagyon szép lett a vége! Nem semmi lehetett így végignyomni, brrr.

yoyo képe

yoyo 5114 napja

Az igazság az,hogy én már tegnap gratuláltam Neked ,elég hosszan itt,de hogy hová lett a hozzászólás kitudja .Remélem nem másnak írtam:))

 

Szóval Editkém le a kalappal a teljesítésed előtt ,kár,hogy nem láttuk egymást,hidd el,ettől a kis kínlódástól csak még értékesebb lettez az UB ;) Vigyázz magadra és jó pihenést.nyirm még jó ,hogy vissza néztem külömben nem Gratuláltam volna Neked,ééés hát az milyen dolog már egy ekkora teljesítésnél :)

mateve képe

mateve 5114 napja

Köszönön szépen mindenkinek! Örülök, hogy itt lehetek köztetek. :))

Ivan Grasso képe

Ivan Grasso 5115 napja

Gratulálok, óriási küzdés !!! Az eredmény Max. Respect!!! (maradsz a "Kedvencek" közt!:) Jó pihenést!

Gandi képe

Gandi 5115 napja

Gratula Edit itt is! A gyomorproblémával sajnos neked kell kitapasztalni, mit tudsz kezdeni. Ez a jégkrém pl. szerintem nagyon jó ötlet volt, hogy megnyugtassa a háborgó gyomrodat... tényleg sokan panaszkodtak egyébként gyomor, hasmenős problémákra. Az ennivalókkal szerintem nem lehetett gond, az izoital viszont már lehet necces... Én általában nem merek sokat inni belőlük, már egy maratoni távnál is okozott már gondot. Nekem eddig sóhiány okozott ilyen kemény próbatételt két éve, de ebben az időben nem hiszem, hogy ilyen baj lehetett...

posztizoli képe

posztizoli 5115 napja

Földig érő kalaplengetés, tengermély tisztelet, fantasztikus, amit az idei évben produkáltál! A kisérőd meg örüljön, hogy szerezhetett neked fagyit!!!

Steve képe

Steve 5115 napja

Gratulálok Edit, nagyon nagy élménnyel lettél gazdagabb ... sokan maradtak volna ülve a bringaúton, mert az úgy könnyebb és még meg is indokolható ... nekem a verseny egyik legszebb pillanata volt amikor mosolyogva láttalak elfutni a 86,5 km-nél lévő ponton. Pihend ki a versenyt és az odavezető utat is :)

gyaloggalopp képe

gyaloggalopp 5115 napja

Figyelj csak: Fűzfőtől már tényleg nincs messze tihany, a baj leginkább az, hogy az ember - akármilyen állapotban is van - sokkal jobban kívánja a célt, mint amennyire gyorsan oda tud érni. Én mazochista vagyok: mindig megnézem, hova is megyek. Sajnálom, hogy rendetlenkedett a gyomrod, mint hallom, nem csak neked, sőt, még az enyém is, életemben először. Ez van. De nem te volnál, ha ez problémát jelentett volna neked és nem te volnál, ha emiatt bármit is változtattál volna azon a terveden, hogy ha törik, ha szakad, te körbemész. Mert te már csak ilyen vagy, kemény, határozott. Megérdemled a pihenést és a dicsőséget! :)
HarcsaBarna képe

HarcsaBarna 5115 napja

GRATULÁLOK! Csatlakozom az előttem szólókhoz!!

Ez csodálatos volt!!

Iljusin képe

Iljusin 5115 napja

Gratu Edit, nem győzöm mondani...

Kicsi képe

Kicsi 5115 napja

Ezt a kálváriát kibírni nem semmi lehetett!!!De Te kibírtad és megcsináltad!!!! Kőkemény vagy!!!!
GRATULÁLOK!!!!

mjoci képe

mjoci 5115 napja

Gratulálok.

VéZsé képe

VéZsé 5115 napja

Úgy mindenki tud futni, ha minden rendben van! GRATULÁLOK! Lehetne új neve a Pecsenyének,BAGAMÉRI!:-)))

Bense Kriszti képe

Bense Kriszti 5115 napja

Jajj Edit! Ehhez nem is tudok ennél többet mondani!

eftomi képe

eftomi 5115 napja

Nagyon szép eredményt értél el! Számomra felfoghatatlan ez a teljesítmény és akaraterő, az UB 212km-ével és emésztési panaszokkal! Örülök, hogy találkoztunk!

Sipi képe

Sipi 5115 napja

Én biztos voltam benne ,hogy megcsinálod !
Nagyon nagy gratulációóóóó! 

Pihenj sokat !

 

vylona képe

vylona 5115 napja

Nagyon-nagyon ügyes vagy!!!! Gratulálok!

zakanycs képe

zakanycs 5115 napja

Gratulálok futónak és kisérőnek. Jók voltatok. Örülök, hogy ennyi baj után klasszul befejezted, befejtétek a versenyt.

Wojtek63 képe

Wojtek63 5115 napja

Szép volt Editke! Gratulálok Neked!

Tibibácsi képe

Tibibácsi 5115 napja

Nagyon örültem mikor Fonyód előtt utolértél!Aki onnan feláll,az tényleg tud valamit!Klasszis voltál!!!Jó pihenést neked is!

csetbalu képe

csetbalu 5115 napja

nem lehet mit mondani, HIHETETLEN SPORTEMBER VAGY, meghajlunk, a hideg kiráz, ha csak belegondolok...

TiGör képe

TiGör 5115 napja

Edit, ez kemény lehetett! És még én panaszkodok, pedig a gyomrommal semmi gondom nem volt. Hatalmas gratuláció! Megcsináltuk!!! :))))

Bozót képe

Bozót 5115 napja

Gratulálok! Nem mondom, hogy hűdejól néztél ki, mikor találkoztunk, nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam mivel-hogyan segíteni...de te megoldottad, kimásztál a gödörből!  Pecsenye előtt is le a kalappal, szerintem örgeedett egy évet ez a két nap alatt az aggodalomtól :)

pleko képe

pleko 5115 napja

Edit a hedonista!!!!

Csak nyalja és nyalja a Callipot, meg a fagyikát..., néha egy kicsit űrít, és nem mellesleg körbeszaladja a balcsit....Hát halmoztad az "élvezeteket" rendesen, a kis katicabogár kísérőddel...:))))

Gratulálok! Keménységed határtalan...Abba már ne is gondoljunk bele, mi van ha minden összejön..Szerintem Arev melöl integetsz nekünk...

No nem baj...majd jövőre..Jó pihenést, Anyóca!!!:)))

Sárosi Gyula képe

Sárosi Gyula 5115 napja

Jó érzés, hogy ismerlek. Büszke vagyok Rád!

Shrek képe

Shrek 5115 napja

Hihetetlen akaraterőről tettél tanúbizonyságot, Edit! Nagy-nagy gratula! Javaslom, hogy pecsenye bringájára legközelebb szereljetek egy jégkrémes utánfutót!

makaiviki képe

makaiviki 5115 napja

A te küzdelmed tényleg ultra-extrém volt ezzel a gyomornyavalyával együtt. Meg vagyok győződve róla, hogy a Kísértő ott dolgozik a legerőteljesebben, ahol valami nagy áldás van kilátásban. Most sem lehetett ez másképp. Gratulálok, a diadalodhoz!

plekoklári képe

plekoklári 5115 napja

HATALMAS ÓRIÁSI NAGY NAGY GRATULA és TISZTELETEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem semmi, hogy honnan tértél vissza!

márkusöcsi képe

márkusöcsi 5115 napja

...egyszerűen fantasztikus vagy! Ilyen állapotban végig csinálni, hát ez mutatja meg a NAGYSÁGODAT! Óriási gratuláció, és küldök egy "e" puszit!

pecsenye képe

pecsenye 5115 napja

Gratulálok. Hatalmas akaraterővel, nagyon mélyről másztál vissza. No és milyen érzés??

Gida képe

Gida 5115 napja

Gratulálok!! Ez nem semmi ezek után is ami volt veled...és hogy lefutottad.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!