autobianchi futás

2010.06.13 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

39:00:00

Távolság

6 km

Tempó

06:30:00 p/km (0.15 km/h)

Edzésleírás

gyrekeimet elkísértem a minimaraton váltón. U8,5-esek.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
39:00:00 6 06:30:00 0.15 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

autobianchi képe

autobianchi 5095 napja

Értem. Jogos. Vidd inkább jövőre is a családot  meg utána is évente. Úgy még jobban vésődik. :)

Sárosi Gyula képe

Sárosi Gyula 5095 napja

Nagyon rendesek vagytok, érdekel a dolog, lehet, ha úgy alakul élni fogok vele, köszönöm szépen.
Nem akartam még jövőre Spártát, de azért bogarat ültettél a fülembe. Még szeretnék várni pár évet, hogy nagyobbak legyenek a fiaim (most 6,5 és 8-8) és jobban bírják majd a gyűrődést a verseny alatt, meg talán az élmény is jobban bevésődik majd.

autobianchi képe

autobianchi 5096 napja

Valamit tud az a Bonyhád.:) Majd elolvasom. Ha megírod.

Ha egyedül jössz Atádra, Anikó biztos szívesen előkészíti -kezedbe adja az ételt-italt az út széléről instrukcióid alapján. Egy dupla IM-nek nyújthatna be  :)    Szólj ha érdekel a dolog, cuccra vigyázni, átvinni, szóval érted. Fuss jövőre egy Spártát!
Puding írásait bírom, megyek kinyomtatom és hazafelé olvasgatom.
Hová írod a beszámolót?

Sárosi Gyula képe

Sárosi Gyula 5096 napja

Köszi, hogy figyeltetetek! Nagyon jó érzés!
Sanyi (Pudingman) már meg is írta a beszámolóját, a verseny honlapján olvasható.
Bonyhád előtt úgy voltam, hogy jővőre megint az UB-re megyek, mert hiányzott idén, nagyon. Viszont most úgy érzem Bonyhádon a helyem jövőre is. Ahhhh, kegyetlen jó volt! :)))
Tavaly előtt én is kiálltam a Balcsin, tudod. Szintén a hülye szintidőn görcsöltem. Nem szabad, most már tudom. Bonyhádon 37 és fél órával teljesített egy olasz, szintidőn (36) felül. 20-30 ember futott vele a végén ovációval és az eredményhirdetésen külön díjat kapott (futócipő).
Nagyon jó, hogy találkozunk Atádon! Bonyhádon mondtam Noéminek, hogy visszamondom a nagyatádi nevezésemet. Eleget szívott, áldozott már értem a család. Végül a szüleim és a gyerek hatására (csalódottak voltak) mégis megyek. Noémi marad csomagolni, mert a verseny utáni hétfőn elutazunk külföldre.
(Ráadásul a Bécs-Budapestre is valószínüleg megyek megint.)

1 hetet pihentem, majd túráztunk Tirolban 1 hetet. A héten futni fogok Bp. és Leányfalu között párszor.
Nem írod be az edzéseidet a naplóba?
Jó készülést, nyaralást, stb..

autobianchi képe

autobianchi 5099 napja

Szia Gyula!
Anikó volt gép előtt amikor dupláztál. Telefonon tudósított én a Balcsin voltam a gyerekekkel. Mondta hogy a futásban volt olyan hogy irtózatos szenvedés látszott az arcodon, szerinte minden bajod volt, de direkt nem akartál belegyalogolni nehogy úgy maradj. Aztán a szokásos, Gyula megy mint egy gép, nem látszik rajta fáradtság. Mondtam neki, hogy persze nem, a Gyula nem is tud fáradni, szívós srác. Gratulálok nagyon, tudtam hogy szépen meglesz. Annak is nagyon örülök hogy Pudingnak is sikerült, a többi magyart nem ismerem. Nem kérdezem meg milyen volt, majd elolvasom a beszámolót pedig nagyon érdekelnek a részletek. Hogy lehet hasonlítani nehézségben az UB-hoz a lemerülést, kajálást, álmosságot, stb. Nagy vagy, de lesz ennél még nagyobb tetted is Görögországban.
Nincs sérülésem, készülgeted  saját tempómban az IM-re, az Ub-t 122-nél feladtam, nem tudom miért. Bár akkor 4 bajom volt egyszerre és hirtelen arra kerestem okot hogy miért ne menjek tovább. Volt egy félreértésem is, én a szintidőre mentem mert úgy élt bennem hgy csak akkor kapok szalagot és érmet, de a szintidőből tuti kicsúsztam volna. Kiderült hogy megkaptam volna a relikviákat, eléggé dühöngtem másnap ezen, már magamra. És mivel végig nyújtottam a távon, másnap egyáltalán nem voltam fáradt, olyan voltam mintha nem is futottam volna. Hiányérzet maradt bennem. Na mindegy, jövőre megnyerem az UB-t, a GIRO-t és a TOURt is. És Spártát. :) Dolgozol? Edzegetsz? Gyerekek, feleséged büszkék?  

Sárosi Gyula képe

Sárosi Gyula 5099 napja

Mi van már veled Sanyi??!!!
Az UB után három üzenetet küldtem Neked, mivel az Elküldöttek között egyik sem jelent meg, ezek szerint nem is kaptad meg...
Hogy vagy? Sérülésed van? Mi volt az UB-n? Remélem nem csüggedsz? Nem az a típus vagy. :)

Meg van a dupla! :) Halálos volt. Majd írok beszámolót, bár sosem szoktam.

Üdv!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!