Nagy Attila 81 Úszás

Délelőtti edzés2021.08.14 Szombat, 07:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:17:41

Távolság

3.8 km

Tempó

20:27 p/km (2.93 km/h)

Edzésleírás

Extrememan Nagyatád 2021 Nemzetközi Hosszútávú Triatlon verseny.

Idén betöltöttem a 40. életévemet, ennek tiszteletére, anya engedélyével már januárban beneveztem a versenyre.

Csütörtök délután 17 óra körül érkeztünk meg Nagyatádra a dugig megpakolt Honda Jazzünkkel.A két bicó is befért,(anya okos volt)ehhez a pedálokat is le kellett venni.Az út hosszúra sikerült.Kb. 10 órakor indultunk otthonról.Az M3 autópálya Bag környékén felújítás és az M0 autópályán szintén .A József Attila Kollégiumban szálltunk meg.Rajtcsomagok átvétele,Sziszómnak külön regisztráció Dr. Herr Gyula segítségével.Itt várta a versenyzőket Péter Attila.Aztán irány a Strand, jóleső lazítás a termálban, rövid úszás és irány vissza a kollégiumba.

Másnap anyának és Reginek 9-től volt a ,, Csak fuss és mosolyoj'' csak nőknek szóló futóverseny.Kb. 66 indulóból a 10-11. helyen értek célba ....Szilinek délután 14 órától kezdődött a sprint távú triatlon verseny,élete első ilyen versenye,újonc korosztályban a 8. lett.Sajnos itt mindenkinek verseny bicója volt, emiatt lassabb volt a többieknél.Úszásban 5.,futásban 4. helyen végzett,ami az időt jelenti.Aminek viszont nagyon örültünk, hogy tetszett neki a verseny.

Korán reggel 5:30 körül indultunk Gyékényesre  kényelmes tempóban, hosszú kocsisorral.Megérkeztünk, kerékpár összeszerelés, beállítás,majd depózás.A depóban a rajtszámok össze vissza voltak,egy versenybíró segítségével találtuk meg a 238 -as rajtszámomat.Több,mint egy óra volt a megérkezéstől a rajtig,ami nagyon gyorsan elrepült.Attilával Chek in,közös bemelegítés.Rajt előtt észrevettem az előttünk álló piros sapkások között Szőnyi Ferenc legendát,aki mosolyogva fogadta az integető köszönésemet.Hatalmas sportember, óriási megtiszteltetés, hogy ott volt.

Szokásos Europe:The Final Countdown , Vangelis 1492,Conquest of Paradise ,szokâsos könnyek és rajt.Elsőnek a piros, aztán mi fehér és végül a zöld sapkások indultak kb  másfél perces időkülönbséggel.Itt egyetlen negatívum,hogy az eddigiekkel ellentétben most össze voltunk zsúfolva,viszonylag kis területen.

3 kört kellett úszni,ez jobb  volt mint a korábbi kétkörös versenyek.Végig ól ment az úszás,volt amikor lábvízen úsztam.Jobb időre számítottam.Éreztem és láttam végig kissé jobbra húzok úszás közben.

Gyors puszi a gyerekeknek,gyors depó 3:08, és irány a bringa.

 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!