gergő futás

2010.05.15 Szombat, 08:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

14:11:27

Távolság

104.8 km Szint: 3450 m

Tempó

08:07 p/km (7.39 km/h)

Pulzus

Átlag
150
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

T100. Elég extrém körülmények voltak, de érdekes módon ez már csak 96-nál zavart igazán, amikor is majd 5 kilit tettünk bele, ködben, szakadó esőben, stb a csúcs hegynél. ez már nem hiányzott, mivel kb 45 perccel korábban már melegben lettem volna. ez kicsit bosszantott. dehát, amíg nincs vége, addig nem lehet elbizakodni. az az idő szebb lett volna, de első 100asnak ez is megteszi. vhogy már napok óta nem füllött a fogam az egészhez, bizonytalan voltam, azt hiszem a mátrabérc túl közel volt, nem tudtam ilyen rövid különbséggel odatenni magam, azaz nem volt hozzá kedvem, erőm.. ezért az első 20 dumálós, kocogós futása után 50ig végig szenvedtem. aztán egy hatalmas esés helyre tett, a pulzus is beállt és könyedén futottam a második felét. a legnagyobb királyság a patakátkelés volt szügyig süllyedve :)). egy egész kicsit csalódott vagyok azért a bő 45 percért, de nem sikerülhet minden verseny olyan jól. nekem ez verseny a középső harmada miatt az akarat diadala volt, az utolsó harmad pedig a magamra találásról szólt. Misinek hatalmas köszönet a segítségért.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
14:11:27 104.8 08:07 7.39 0 0 0 150
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

11 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 5142 napja

Gergő nagy gratula ehhez a százashoz! Azért ez nem egy mindennapi terep volt ,,valószínű soha nem lesz ilyen idő többet .

szerencsés vagy szerintem,hogy neked megvolt  :)

Slowfoot képe

Slowfoot 5145 napja

Hopszasszaaaa. Kicsit ultratáv, extra körülményekkel. A táv miatt meg ne aggódj, 5% infláció belefér! :) 

Sipi képe

Sipi 5146 napja

Gratulálok Gergő!  Ha előtte fejben nem bírsz úgy rákészülni ,de minden klappol közben,azt elbírja a túra(verseny) ,de ha még extrém körülmények jönnek...... ,akkor nem vidám a helyzet.....!
Szerintem, azért nem volt ez olyan gyenge idő ,pláne az 5 kili túlórával ,ami fejbe(is) hazavág ilyenkor ,pláne a vége felé !
Pihend ki ,rendezd magad fejbe ,nem lesz gond !

ui: igen ,a szombati bringánál hazardíroztam ,hátha nem esik addig ,amíg hazaérek ! ...bejött....:)))

Ezüsthegyi képe

Ezüsthegyi 5146 napja

Gratulálok! Te is már pont abban az időzónában futottál, mikor a kritikus szintet elérték a patakok, az azon való átkelések pedig extrém kihívásnak minősültek. Én, mi még pont megúsztuk ezeket. Kellemes pihenést!

tvjudit képe

tvjudit 5146 napja

Eltévedés ide vagy oda, hatalmasat mentél ebben az űber cudar időben. Remélem mindannyian megússzuk sérülés nélkül... Jó pihenést.

Gida képe

Gida 5147 napja

Köszi! Azért beértél és ez a lényeg! Gratula neked is!

mjoci képe

mjoci 5147 napja

Gratulálok.

solkima képe

solkima 5147 napja

Valóban nem egy futópados edzés volt (nem tudom próbáltad-e már) az idei T100. Remélem nem kell majd kamatoztatni a versenyen szerzett klimatikus tapasztalatokat a CCC-n. Gratulálok én is mégegyszer és további jó futásokat.

Steve képe

Steve 5147 napja

Gratulálok az első százashoz, jobb időt nem is választhattál volna :) ... ez így marad értékes emlék.

Fidó képe

Fidó 5147 napja

A végén, már nem voltak jelzések, mert az eső mindent elmosott! Mi is tettűnk bele pluszba egy keveset! Gratulálok a teljesítéshez!

Kitu képe

Kitu 5147 napja

Óriásit mentél, gratulálok! Az extrém körülmények sem vették el a kedvedet, lefutottad, megcsináltad csak ez számít. A második felében a pontoknál nem látszott rajtad egyáltalán, hogy mennyi van mögötted. Minden elismerésem a tied/tiétek, akik végig csinálták.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!