Wierchen futás

Reggeli edzés2020.09.06 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:01:19

Távolság

28.76 km Szint: 75 m

Tempó

04:13 p/km (14.22 km/h)

Edzésleírás

Tóparti futóparti
Hét elején írta ki csoportba Szeibert Ani, hogy átadná a nevezését. Nekem pont kapóra jött, mert nem tudtam, hogy hol fussam a vasárnapi hosszúmat ami 29km volt, így pont passzolt a velencei tóhoz. Nem volt egy bonyolult feladat 23km-et maratontempóban kell futni. Úgy osztottam, be, hogy 5 km bemelegítés. Ez 4:30-33 körül mozgott 22:34. így a 4 helyen voltam.
Aztán jöhetett a futás. Egészen könynen mentek a 4:10-en belül km-ek. 7. km körül be is értem a  második és harmadikat akik együtt mentek. A második frissítőnél 10km-nél értem be az elsőt. Picit megálltam inni így kellett még néhány méter amíg átvettem a vezetést. Innentől kezdve a felvezető bringás Katával mentünk együtt, aki tisztította az utat, szólt a bambuló bringásoknak, hogy jön a mezőny. A géljeimet a frissítőpontokhoz igazítottam, hogy tudjak rá mindig vizet inni. Ez a beosztás talán jobb is volt mint amit szoktam csinálni, hogy 7 kmenként gél. Viszont volt egy olyan hátránya, hogy hamarabb fogyott el a gélem. :) Utolsó frissítőnél kólával pótoltam.
Nagyjából a táv felétől már nem volt árnyék és a hőmérséklet is egyre emelkedett. Kicsit féltem a melegtől, de sikerült végig tartani a tempót. 23. km után már 4:11-ek lettek inkább az 1000m-ek, de haladtunk szépen. Bringás felvezető fejben szerintem sokat adott hozzá. Az utolsó frissítő előtt kértem tőle vizet, ami szintén nagy löket volt.

Jó edzés volt, az előző hétvégi bénázás után ismét bizakodó vagyok.
A futóatléta persze rámégett. 

 

 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!