Sebcoe futás

2010.04.17 Szombat, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:29:55

Távolság

8.3 km

Tempó

03:36 p/km (16.65 km/h)

Edzésleírás

Hosszú-hosszú évek után ismét 30 percen belüli sóstói kör! :-)

És az eredeti körhöz képest ez hosszabb is kb. 300 méterrel, azaz egy perccel. Így vélhetően csúcs közeli idő lett volna az eredeti pályán.

(5'01"; 13'11"; 18'09")

Lehet, hogy tényleg jó állapotban vagyok?! :-) Ha sikerül az alap gyorsaságomat felpörgetni, akkor egész jó kis idő lesz ebből még idén. (11'46" a vége, ez nem rossz, azt hiszem, amikor a csúcsot futottam, akkor ennél pár másodperccel lassabb volt :-D És akkor még a tornapályát átvágtuk, most meg kerülni kell a játszótér miatt!)

Féltem, hogy sáros lesz az erdő, de szerencsére teljesen jól futható volt. Az idő is szép, meleg volt. Csak a szél nem hiányzott... Ráadásul mindig szembe fújt. :-(

Az elején éreztem, hogy a két combom be van állva rendesen. Az elmúlt héten nem kíméltem, és persze szokatlan még a sok futóiskola, fartlek. De úgy tűnik, jó úton haladok, mert még ilyen fáradt lábakkal is kitűnő időt futottam.

Érdekes, hogy mennyire nem érzem még a gyors futást. Végig éreztem, hogy jó iram lehet, de fogalmam se volt, hogy milyen idő lehet belőle. Azért sejtettem, hogy nagy az iram, és igen örvendetes, hogy végig bírtam. Az állóképesség tényleg rendben van. Ha még pár hét gyors munka is hozzá jön, akkor már a tempót is jobban fogom érezni, és a gyors futással se lesz baj.

Szóval, bizakodom tovább. :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:29:55 8 03:44 16.04 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!