márkusöcsi futás

2010.04.13 Kedd, 15:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:21:45

Távolság

38 km

Tempó

05:19 p/km (11.30 km/h)

Edzésleírás

...és akkor megérkezett NincsMeSE üzenete! Röviden a lényeg, 38 év 38 km. Ha nyulazol 20-ig, akkor mehetünk, ment a válasz, Földvár felé félúton, az M6-oson. Aztán egy éles "fájdalaom", mintha valami szöget ütött volna  a fejembe.Miért is ne, az ember csak egyszer 38 éves, nem? De! Gyorsan haza, Kompavás Isostár Coca Colás pillébe bekeverve, NincsMeSE-től banán rendel, aztán nyargaltam az "atlétika pályára", ami mára abban hasonlít eredeti rendeltetéséhez, hogy 400 m-es.

Éreztem az első 5 kör után, hogy szívesebben lennék 17 éves, kicsit bátor válallás volt, de má' mindegy! 2:12-es köröket tervezetem (5:30-as ezerek), de nem tudtam visszafogni magam. 20. kör után kezdett már nagyon jól esni a futás, egészen az 50. körig nagyon élveztem. 10 körönként 1-2 korty lötty, majd igyekeztem a 10-12 s-os pihiket behozni. Kb. ekkor érkezett Aildi a banánnal, az végre nagyon jól esett a szintetikus üdítő után. Kicsit később NincsMeSE is megérkezett, futottunk is 2 kört együtt, 2 percel, majd elhagyott, illetve fogta magát, azt jól hazament az ötletgazda... Milyenek az ellenségeim?

Aztán vártam a 75. kört, 30 km-t. Ugye minden marathon itt kezdődik, 30 fölött kihívás az élet, és még 20 kör.

Persze megérkezett, még mindig friss voltam. 80-ig semmi gond, azután mintha megmozdult volna valami. A következő 5 erős koncentráció mellett zajlott, de még mindig semmi extr, de a fáradság tapintható volt. Na, a következő 5 kör 90-ig, az volt az igazi kihívás. Annak azért örültem, hogy tudtam tartani az egyenletes ritmust, de éreztem, hogy ez így sokáig nem mehet. De ment. Az utolsó 5 kör 95-ig az elme és a szív harca, vagy az elment ész és az izomzat ütközete, de győztem.Akár hogy is számolom, 3:45-ön belüli marathon lett volna, az meg ugye P:B:!!!Azanyjaúristenit...... MJOCI után szabadon!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:21:45 38 05:19 11.30 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

márkusöcsi képe

márkusöcsi 5189 napja

az úgy nem lett volna stílusos...

Shrek képe

Shrek 5190 napja

Mindenki után szabadon ........ Gratulálok és boldog szülinapot! Nem voltak neked fakírok a felmenőid között? 95 kör! Igaza van Editnek. Jó hogy be nem csavarodtál. Azt a 10 és fél kört meg már igazán hozzátehetted volna. 95 után az már semmi ....

márkusöcsi képe

márkusöcsi 5191 napja

Köszönöm a jókivánságokat!

Azért pályán, mert így nem kellett frissítőt cipelni, és tudtam kontrolálni a tempómat!

..persze egy kicsit becsavarodtam a végére...

pecsenye képe

pecsenye 5192 napja

Boldog Szülinapot! de h miért atlétika pályán:) nem szédültél el a végére?:)

Szőlőszem képe

Szőlőszem 5192 napja

Gratulálok neked és boldog születésnapot. Jó volt olvasni is:)

HarcsaBarna képe

HarcsaBarna 5192 napja

Egészségedre, ez nem semmi, főleg körbe-körbe....

ISTEN éltessen!!!

csetbalu képe

csetbalu 5192 napja

huhuhúúú:) azt a szájbavágott életbe:):) GRAT-boldog szülinapot:)  csodás tempó-csodás teljesítmény, hajrá:):)

mateve képe

mateve 5192 napja

Azannyaúristenit.....YOYOKA után szabadon...... :D:D:D

NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!! 

Hihi....ha belegondolsz: micsoda mákod van, hogy nem 60 éves lettél....pl.... :)))) Bár én ennyi kőrtől is becsavarodtam volna..... o:)

NincsMeSE képe

NincsMeSE 5192 napja

Mit is mondhatnék: a molto grande gratulazione, de még a piú grande is ehhez már réges-régen piccola!! Nem csak önmagában - mert 38 km - hanem a lefutásáról való döntés spontaneitása miatt! Ez nem, hogy nem semmi, áá.. FANTASZTIKUS!! Amikor írtam, álmomban sem hittem volna.. ááá! Hihetetlen vagy! :-) Még maradnom kellett volna? Futottam én tovább ugyanúgy – besegítve – csak a városnak egy picit más részén :-) De látod, a Munkácsy-emelkedőn  - „úgy intéztem” – azért kezet ráztam a Bajnoknak! :-) VITTORIA!!

Ja, és a csillagok száma messze túlmutat az 5-ön, de többet nem enged a rencccer, na! :-)

mjoci képe

mjoci 5192 napja

Gratulálok, és nagyon boldog születésnapot.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!