vinibike bringázás

2010.04.04 Vasárnap, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:37:00

Távolság

130 km

Tempó

02:08 p/km (28.16 km/h)

Edzésleírás

Tarcal Kápolna, igyekeztem keveset vezetni és nem terhelni a lábam, ez így jó is lett. Éreztem közbe a fájdalmat, de nem volt erős és nem romlott, tehát javul!
Kápolnához egyszer mentem  fel, félúton premier plánba láttam egy bukást, a régi bicajom karcos lett :(
De ettől több nem történt Endrével!
Közben a szénhidrát feltöltés fontos volt. Igyekszem rágyúrni az elméletre is és nagyon frankó edzéseket fogunk együtt hajtani a csapat többi tagával!
Elfáradtam rendesen, a sok stressz miatt megint görcsölök hamar, persze kilóméterem sincs és emiatt állóképesség sem, de igyekszem!
Kifelé Rakamaz táblára volt tempó, és visszafele Ibrány után, Ibrány fele 3an maradtunk, Doki erőseb mnt tavaly, Lőrincet pedig nem kell félteni :)
A lábam jobban elfáradt, mint a szivem!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 130 00:00 0.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

vinibike képe

vinibike 5199 napja

Endre meghívott minket süteményezni, így nem tekerés közben volt, régen is ezt csináltuk Rubinos edzéseken, csak fagyival, és tök jó volt, hogy megáltunk kicsit, cukor visszaállít kicsi bratyi és tempó vissza! Akkor fejlődtem a legtöbbet!

fjocy képe

fjocy 5200 napja

Szénhidrát feltöltést tekerés közben nem tudsz csinálni, a szervezet el van foglalva a munkával, az emésztés háttérbe szorul, szénhidrátot max pótolni tudsz!!!Azért alkalmazunk zseléket és izotóniást terhelés közben, mert a szilárd étel nem képes olyan sebességel energiát adni. Egy új kutatás eredményeként állítólag 135-140 körüli pulzus felett az elfogyasztott szilárd élelem nem is tud rendesen hasznosulni, inkább a folyékony formát javasolják.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!