Mira futás

2010.03.21 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:28:52

Távolság

18.1 km Szint: 150 m

Tempó

04:55 p/km (12.22 km/h)

Edzésleírás

FélBalaton-maraton 2. nap, ismétléses terheléses teszt:-)) Jól sikerült, bár kicsit féltem, nehezen fogunk a távval és az emelkedőkkel megküzdeni, amiből igencsak sok volt ezen a távon. Megígértem Kocsis Árpinak, ha benne leszünk az első 5 csapatban, megfürdök a Balatonban. Azt hittem, esélyünk sincs rá, hisz a férfi váltókkal voltunk összevonva. Szombat este már kicsit aggódtam, mert az 5. helyen álltunk, de arra gondoltam, úgyis elfejetik az egészet. Ha nem mondta volna be Péter Attila vagy 3X a mikrofonba a rajtnál, akkor tényleg lett volna esélyem "megúszni" a dolgot, de a távom futása közben sorra kaptam a megjegyzéseket, hogy na úszunk, úszunk??? És tényleg úsztunk, mert a Szóljatok, ha eltévedtünk csapata remekül teljesített, Zsolt hozta a tegnapi formáját, Tibi meg még gyorsult, pedig a mai szakasz szintesebb volt. Végül a 3. hellyen zártuk a versenyt. Szóval volt fürdés a Balatonban és a Boldogságban egyaránt.
Köszönöm mindenkinek, aki biztatott, aki segített az utolsó szakaszon eljutni a célig. Ebben a furcsa, hibrid, de mégis egységes közegben, társaságban nagyon otthon érzem magam. Szóval, csak annyit: hogy gyerekek, nagyon szeretlek Titeket! Jövőre Veletek Ugyanitt!!!! :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:28:52 18.1 04:55 12.22 150 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

mjoci képe

mjoci 5211 napja

Sajnáltam, hogy kihagytam a strandolást.:))
Gratulálok.

leon01 képe

leon01 5211 napja

Gratulálok! Nagyon jó tempóban futottál!!!!

ubuka képe

ubuka 5211 napja

Hatalmas gratula a csapatnak és neked is Mira :)))))))) Ha jól látom már csak a  bringázás hiányzik egy triatlonhoz :)))

 

NAGYON,NAGYON ÜGYESEK VOLTATOK. Minden tiszteletem a tietek :))))))))

 

Hajrá hajrá :)

yoyo képe

yoyo 5211 napja

Láttam néhány képet ,,látszik ,hogy jó hideg a víz :)

Nagy gratula a futáshoz ,nagyon durva tempót mentél!

Vissza tért a régi Mira :)

Bozót képe

Bozót 5211 napja

Gratulálok! És nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott, megnéztem volna ahogy futsz és ahogy pancsizol a pár fokos Balcsiban :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!