Uff futás

2010.04.11 Vasárnap, 18:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:40:10

Távolság

7.03 km

Tempó

05:43 p/km (10.50 km/h)

Pulzus

Átlag
140
Minimum
0
Maximum
147

Edzésleírás

Feladat: 40min a tervezett maratoni versenytempoban.

Nem igazan a tervezett versenytempoban sikerült futni, de sebaj, ramtört a vihar elötti csend nyugalom. A Girard urral valo talalkozas es diskurzus annyira feldobott, hogy csak ugy futotkaroztam, ahogy epp jol esett, elmelkedtem inkabb, s nem volt kedvem semmire sem figyelni. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 7 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Uff képe

Uff 5191 napja

Nema gyereknek anyja se erti a szavat..ugye.. ;-) Ha szellemjaras lenne, hivj fel, tudunk 2+2 szemelyre agyikot biztositani, a teraszon meg akar satrat is felverhettek, söt ha az izgalomtol nem tudnal aludni, egesz eszaka lehet nezegetni, ahogy epitik a rajtot, pont odalatni. :-)

Nem tudom, mikor erdemes, de tavaly 2-szer voltam az expon, s mindig flottul ment. Jo volt kicsit ott elidözni, mert franko kis ajandekokat (polo, gel, kulacs stb.) lehetett egyes standoknal begyüjteni. Szerintem most is többször nezek ki, penteken is lesz pl. egy nagyjon jonak tünö kis elöadas az egyik legeredmenyesebb extrem ultrafutotol.

 

 

BGy képe

BGy 5191 napja

Alig van már szállás. Minden nap nézegettem a "kedvenc" hotelemet, hogy van még hely, aztán ma reggelre elfogyott. Döblingben találtam szállást. Remélem, Széchenyi szelleme nem aznap éjjel kísért! 32500-an jelentkeztünk a futásra. Remélem, a helyezést nem írják rá az éremre, mert 28564.-nek lenni elég égő lenne:)

Hány órakor érdemes felvenni a rajtszámot, hogy ne legyenek sokan? Vagy mindegy és baromi sokat kell ígyis-úgyis sorban állni?

Uff képe

Uff 5191 napja

Tegnap neztem, s akkor az elörejelzes meg esös 19 fokot irt, 21km/h-as szellel, ma mar nem irnak esöt, csak annyit, hogy valtozekony lesz az idöjaras, 17-18 fokkal es 18km/h-as szellel..az esöröl es a szelröl lemondok nagyon szivesen, s ha meg a higany is lejjebb csuszik egy-ket fokkal, az sem lesz tragedia. :-) En is polos leszek, de alul teljesen hosszu, ui. össze kell kompresszalni magamat, hogy ut közben ne hulljak darabokra. :-)

BGy képe

BGy 5191 napja

Vasárnap futóidő lesz Bécsben? Nagy meleg nem ígérkezik szerencsére. Én tuti, hogy rovidgatyában és pólóban futom.

monique képe

monique 5191 napja

tökéletes hozzáállás. :) azt meg már mondtam, hogy az Mung volt akinek csak a 4 órás ér vmit. ;) (amúgy bocs, chaten pont nem voltam, amikor benéztél oda.) a 4 órás amúgy nagyon komoly eredmény már egy amatőrnek.

Uff képe

Uff 5193 napja

Talan az 'edzom' együtt indul velem, lehet, hogy vele összejöhetne a 4 ora, ha huz es segit, bar szerintem ö el fog sprintelni mellölem, s akkor ott maradok eröm fogytan. :) Nem gyurok a 4 orara, szeretnem inkabb elvezetesen lefutni, ha lehet ilyet mondani, s azert az eppen aktualis idöjaras/pulzus is mertekado lesz. Az a par perc eröben azert marha sokat jelent, s (nem csak) szerintem nem er annyit, hogy esetleg bebukjam az egeszet. Tudod, nalam a 4h utani maraton is maraton, nem ugy, mint neked/nektek, a celbaeresnek igy is-ugy is nagyon fogok örülni . ;)

monique képe

monique 5193 napja

05:42-es tempó pont jó egy 4 órás maratonra. :) ezen futás alapján úgy tűnik nekem, hogy ez simán összejöhet. :) amúgy meg hajrá!

Felszerelések

Asics Kayano 16
Egyéb Garmin FR305
Nike Dri-FIT Tech Tight Women
Nike Elite Running Socks (bl)
Nike Dri-FIT Long Sleeve Women's Running Shirt
Egyéb MALOJA Frauentrikot Blowball schwarz
Nike Cracked Earth Windrunner Grey