Borsi tánc

2010.02.27 Szombat, 20:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:19:00

Pulzus

Átlag
0
Minimum
70
Maximum
180

Edzésleírás

Szédületesen jó volt a Vitalitás bál!
Széttáncoltam magam (5x izzadtam le annyira, hogy facsarni lehetett belőlem a vizet, a hajam totál elázott...:)))))), hajnalra már úgy fájt a lában, hogy járni alig tudtam - szorított a cipőm. Nem vagyok én ehhez szokva (sajnos). Nem tingli-tangli volt, hanem tánc a javából! :)))))))))))))))))))
4 óra 5 perckor feküdtem le és fél 8-kor már ébren voltam, sokat nem aludtam, fáradt sem vagyok, egy cseppet sem! :)))))))))) Ha ez így marad, egy laza 10-esre elmegyek délután. :)))))))))))

A 2009-es évi munkámért, ill. sportteljesítményemért kaptam egy gyönyörű kupát és egy emléklapot! Nagyon-nagyon örülök!!!!! A futótársaim fütyültek, kiabáltak, tapsoltak nekem...és ez MINDENNÉL TÖBBET ÉR!!!!! Mi ünnepeltük egymást a legjobban, a leghangosabban!!!!!!!!!!!!!! :))))))
(Zárójelben megjegyzem: az utóbbi évek egyik legszebb és legjobb estéje volt a mai...na, ez nem azt jelenti, hogy sekélyesek a hétköznapjaim...nem, egyáltalán nem azok...de a BARÁTAIMMAL voltam, akik segítettek átvészelni a nehéz hónapokat, adtak erőt, kitartást, jókedvet, kedvességet és SZERETETET!!! Hálás vagyok érte! :))

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:19:00 70 180 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!