dorik Úszás

2010.02.22 Hétfő, 18:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:42:00

Távolság

2 km

Tempó

21:00 p/km (2.86 km/h)

Pulzus

Átlag
120
Minimum
0
Maximum
131

Edzésleírás

Hogy menjenek a fenébe. Az összes üresfejű, műveletlen, kultúrálatlan magát a kultúra magas fokának gondoló angol. Ritkán szoktak kihozni a sodromból de ezeknek sikerül. Már megint nem tudtam úszni. Ez egy szép új leisure center volt, ennyi az össz pozitivum. 25 méteres medence kb félbeosztva, 30 fokos vizzel és ott ússzál ahogy tudsz, pancsoló gyerekek és néhány lubidkoló felnőtt között. Még az úszómesterek is néztek, hogy mit akarok én egy uszodában, csak nem úszni?!
Egyre kétségbeejtőbb a helyzet. Szerdán megnézem az utsó lehetséges opciót, de nagy reményeim nincsenek. Úgy tünik 2 hetente szombat reggel tudok 1 óránál többet kötelek közt úszni. 30 fokos vizben, de hát azt már lesz..m. Az, hogy olyan a munkám amilyen, benne volt a pakliban. Az, hogy 1 hónap alatt nulla értelmes angol emberrel találkoztam, kissé meglep. De hogy nincs egy kibasz..tt uszodájuk sem, ahol a hozzám hasonló nem Rebecca Adlington de nem is Józsi bácsi tudna edzeni, azt nonszensznek tartom. Mussambani úszott ilyen medencékben.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:42:00 2 21:00 2.86 0 131 120
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

dorik képe

dorik 5242 napja

Hát pont ezért vagyok itt :)

plezerm képe

plezerm 5243 napja

Hát kitartás.

Sajna ilyen borzalmas a helyzet ott, s ezek olimpiát fognak rendezni!

 

dorik képe

dorik 5243 napja

Részben igen (bár nem irtam alá semmi papírt, nem fizettem be tagdijat, pedig akarták), aszem csütörtökön is lemegyek az edzésükre, kényszerből, de messze nem váltották be a hozzájuk fűzött reményemet. Saját uszijuk nincs, a lepukkant van meg az egyetemi, de ott nagyon későn kezdődnek az edzések, akkor már nem edzhetek. Most irtam egy senior úszóklubnak, ott heti 5 edzés van, ha lehet szelektálni és nem túl drága akkor próbálkozok náluk. Sajnos nincs olyan rendes uszoda ahova a magánember bemehet és úszni is tud. Én sem hinném el, ha nem a saját szemeimmel látnám.

Andrásx2s képe

Andrásx2s 5243 napja

Szent gatya:)))) Nyugi, biztos van valahol egy rendes uszi.

zolle képe

zolle 5243 napja

Legalább a pulzusod nem volt magas, pedig a hangulatodhoz magasabbat vártam :-)))
Ahová első időkebn jártál - az az ütött-kopott - azzal mi van? Ill. valami egyesületben vagy, annak nincsen uszija? Vagy már nem?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!