bubu futás

2010.02.04 Csütörtök, 17:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:49:27

Távolság

10 km

Tempó

04:57 p/km (12.13 km/h)

Edzésleírás

:-)! Hát egy kicsit muris volt a futásom vége (is). Kb. már csak 1km-er lehetett vissza. Én ugye a TESCO parkolójában futok Marcaliban. Mivel dolgozok és csak ott van világos. Mellettem lassít egy kocsi, egy csini hölgy, meg gondolom a barátja volt, aki beszólt nééékem. Hogy nem itt kellene futni, mert akadályozom a forgalmat:-). Már pontosan nem emlékszem arra, hogy mit mondott még, meg arra sem, hogy én mit mondtam neki. Azt tudom, hogy valamit visszaszóltam, meg kiröhögtem. Inkább csak, mosolyogtam:-)! De meglepődött azon, hogy visszamertem szólni. Alapban csendes gyerek vagyok, de kitudom nyitni a számat, ha kell. Most nem kellett volna, de kinyitottam. Az volt a baj, hogy nemnagyon néztem meg az arcát, meg sötét volt, meg a gyerek is:-).  A következő körben pont akkor ment be egy pár, akik úgy néztek ki. Én meg mondtam neki, hogy nemsokárra beszélhetünk. Futás után egy számomra kellemes helyen szoktam átöltözni, hááát a WC-ben:-). És ahogy jöttem ki pont a pénztárnál volt az a pár, aki bement, akinek odaszóltam, hogy beszélhetünk. Megvártam őket és mondtam nekik, hogy most beszélhetünk, csak sajna nem ők voltak. Bocsánatot kértem tőlük és már jöttem is haza.
A forgalmat meg nem akadályozom, mert mindig átmegyek a másik oldalra, ha jön valami. Ha kétirányból jönnek, akkor megközölnek, de ez talán eddig csak egyszer volt. Egy búsz is simán elférne mellettem, mert az út nemkeskeny.
:-)! 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:49:27 10 04:57 12.13 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Rolek34 képe

Rolek34 5260 napja

Semmivel nem kell foglalkozni....ez a lényege mindennek... minden benne van...ne fuss ilyen emberekkel plusz köröket!nincs értelme!!!Egészségedre!!!Gratula!!!

Bense Kriszti képe

Bense Kriszti 5260 napja

A külvilágot ki kell valahogy kapcsolni. Mi lányok elég gyakran kapunk hülye beszólásokat és a dudától is a frász jön rám, de már szinte észre sem veszem, mert akkor sehol nem lehetne futni. De azért :-)! ez a lényeg.

Hajrá bubu! Jó hogy hétköznap is futsz.

Csaba43 képe

Csaba43 5261 napja

Jó edzésed volt spori! Nem sérült le senki az a lényeg! Csak sportszerüen Bubu!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!