wondor bringázás

2010.06.05 Szombat, 09:14:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

06:25:58

Távolság

205.54 km Szint: 950 m

Tempó

01:53 p/km (31.95 km/h)

Edzésleírás

http://www.trackabee.com/trip/322/map


Na eljött ez az ünnepnap is. Szerencsére nagyon jó időt fogtunk ki, a korábbi sok eső ellenére.
Óvatosan elrajtoltunk, nem kockáztattunk semmit. Első hatvan kilin a bolynak köszönhetően a 34 fölötti átlagot mutatott az óra, a pulzusmérő pedig 120 körülit.
Aztán elkezdett szétszakadni a nagy boly és mi sajnos a hátsó óvatosabb csoport végén maradtunk. Hiába mentünk fel az elejére vezetni a régi tempót már nem akarták tartani, taktikáztak... azt mondták, hogy mindjárt mennek fel a hegyre. :S
Ígyhát ketten Józsival elindultunk a saját tempónkkal fel a "hegy" nevű dombra, túloldalon lezúgtam a lejtőn... mint kiderült ez lett a max.-om: 59,8 km/h
Utolértünk mindig néhány bringást a pofaszélben, mindenki a légellenállással küzdött, de sehol nem tudtunk összerakni egy vonatot, mert senki nem akart/bírt vezetni rajtunk kívül.
Később hozzánkcsapódott egy nyurga fiatal srác, az már bevállalta a vezetést, így mentünk tovább hárman elég jó tempóban.
Hát a polár megint beadta a kulcsot valamivel négy órahossza előtt, először: 00, majd: -
120-nál vettük igénybe a frissítést, ez volt a harmadik állomás, innen már nehéz volt tovább indulni, alig szaporodott a kilométer. Vállaltam picit hosszabban a vezetést, viszont előjött a hányinger, nem tudom mitől...
160-nál következő frissítő igazi megváltó. 1,5 dl Coca-Cola, mint bringás gyomorgyógyszer, tényleg mindig beválik. Na innen már küzdöttünk, mint disznó a jégen. Vezettem, néha összeállt egy-egy vonat. Az emelkedőkre meglepően jól húztam fel magam, de néha síkon nagyon elszállt az erőm.
185 körül mondta Józsi hogy menjek tovább egy csapattal ha bírom a tempójukat. Nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet lenne ezért maradtam.
195 felhúztam magam megint egy emelkedőre a többiek nagyon lemaradtak, gondoltam, mostmár robbantok, hogy hamarabb vége legyen a versenynek. Otthagytam Józsit reméltem nem téved el.
Itt még kijött belőlem 34-40 közötti tartós tempó. A végét 34-gyel fejeztem be a bruttó időm olyan 6:41 körüli lehet, majd ha fenn lesz a neten, akkor pontosítom.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
08:00:00 204 02:21 25.50 950 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

wondor képe

wondor 5093 napja

Köszi Ani :)

AAni képe

AAni 5093 napja

Gratulálok! Nagyszerű teljesítmény. ...és igen, egy kis cola mindig jól jön. :)

wondor képe

wondor 5094 napja

Idő: 6:42:51.188, csak a pontosság kedvéért :)

wondor képe

wondor 5095 napja

Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon örülök, hogy jól sikerült minden!

Az émelygés előtt vettem be a sótablettát, illetve még sárgabarackot toltam az arcomba... nem tudom mi lehetett, majd kipróbálom az említett cuccot, köszi Sanyi!

Köszi, nagyon örülök, hogy jól sikerült minden!

Az émelygés előtt vettem be a sótablettát, illetve még sárgabarackot toltam az arcomba... nem tudom mi lehetett, majd kipróbálom az említett cuccot, köszi.

solyomla képe

solyomla 5095 napja

Gratulálok Zsombor ez férfimunka volt. Csak így tovább!

farkass74 képe

farkass74 5095 napja

Ez valami FANTASZTIKUSAN SZUPER eredmény, GRATULÁLOK!!!!

Hihetetlen! Nagyon szép tempót nyomtatok!!!!!! Írtó erős vagy Te is meg Józsi is!

Drukkoltam nagyon az időjárás miatt, de hála Istennek szép időtök lett! Még most is csak hülledezek a táv-tempó átlagán! 

Hiába, mindi tudtam, hogy a Cola egy fantasztikus anyag! Képes az embert a hamvaiból feltámasztani! 

A hányinger lehet, hogy azért volt, mert kiürült a só a szervezetedből és dehidratálódtál, nem!? Ezt megelőzendő érdemes a frissitő italába Normolitot vagy más rehidratációt segítő pórt keverni. (Gyógyszertárakban lehet kapni, ill. kérésre az Árpád fejedelem Gyógyszertárban helyben készítenek is. 190 Ft/tasak, amit 1 literben kell feloldani. Az íze magában nem valami jó, de elnyomható bármivel pl. szörp. És tényleg jó.)

Na és most hogyan tovább?! Mi az új kihívás?

Még egyszer nagy GRATULÁCIÓ, derekas helytállás volt!

 

feketearpi képe

feketearpi 5095 napja

Jól nyomtad neki,gratulálok!!!

feketearpi képe

feketearpi 5104 napja

Szép tájon megy,biztos jó verseny lesz! Sok sikert hozzá!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!