abrokanita Úszás

Délelőtti edzés2018.07.14 Szombat, 08:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:24:00

Távolság

5.2 km

Tempó

27:42 p/km (2.17 km/h)

Edzésleírás

36. LIDL Balatonátúszás :D

Eszméletlen jó élmény volt. A felkészülésem ellenére (és mivel a hullámzások miatt, még előző nap is azt írták, hogy csak tapazstalt nyílt vízi úszók vállalják inkább) nagyon könnyedén ment. Élveztem, nem szenvedtem, még majdnem könnyebb volt, mint úszómedencében, bár az is igaz, hogy jóval lassabb tempót úsztam a Balcsiban, mint a sportusziban. 

Már csütörtök este leutaztam Gáborhoz, másnap leutaztunk Siófokra, ahol isssssszonyat klassz napot töltöttünk a családjával.
Péntek reggel korán indultunk kocsival Balatonboglárra. A másodi kkomppal sikerült átsuhannunk a túlpartra Révfülöpre. Becsekkolás utána 8:45-kor vízbe szálltunk és onnan egy 5:30as ivó-szőlőcukor szünetet leszámítva folyamatosan haladtunk. Bevallom az 5.2kilis távon csak párszáz métert tudtam úszni gyorsbab (pedig klasszul lehett haladni), de sajnos a tájékozódás még nem megy, bármenniyre nézegettem kifelé oldalra. Mindig elsodort hamar a víz. Így maradt a mellúszás. De bírta atérdem, csak egy picit éreztem a végére. A déli oldalon jobban hullámzott a tó, 4kilinél kicsit el is kezdett idegesíteni, hogy kiiszom a tavat, de ez csak egy rövid ideig tartott, mert élveztem, DE NAGYON :D

Erre felbuzdulva irány a Velencei tó úszás 3kili ;)

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!