Zolo Úszás

Délelőtti edzés2018.06.12 Kedd, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:00:00

Távolság

2.8 km

Tempó

42:51 p/km (1.40 km/h)

Edzésleírás

Henivel mentünk ma. Hajós 50-esben kezdtünk, de csak 300m vegyes ment le az ötvenesben, mert olyan sokan lettünk, hogy úgy döntöttünk, átmegyünk a nyitott 33-asba.

Amíg szedtük össze a cuccunkat, észrevettem egy konfliktot, hogy egy öreg papi szembe úszik egy ügyes úszó csajszival. Kicsit dumáltak, majd a papi úszott tovább, és a csajszi utána oldalazott. Megint beszéltek kicsit, aztán a lány kimászott, odament az úszómesteri bódéhoz, majd onnan pár perc után vissza a pályához, és végül a cuccával átment egy másik pályára.

Míg Heni előrement a 33-ashoz, én elkanyarodtam az úszómesti felé, hogy megkérdezzem, mizu ezzel a fenti parával. Elmondta, hogy megfenyegette a papi a lányt, hogy pofán fogja baszni, meg belerúg. Hogy pontosan miért viselkedett így az öreg, arra nem volt magyarázat, de valószínűleg nem szenvedheti azt, hogy egy gyorsabb úszó a középső (etikett szerint gyors) pályán lefröcsköli. De ez csak feltételezés, szóval ebbe nem mennék bele.

Erre az úszómesti elmondta, hogy nem csinálhat igazából semmit, mert nem lehet bizonyítani, így kiküldeni sem lehet a papit, és ő meg nem torolhatja meg, mert akkor kirúgják. Meg hát amúgy is milyen lenne már, hogy ha valaki nem tetszik, odamegyek az úszómestihez, az jól megveri, és így van egy szabad pályám, mert beblöfföltem. Hát abban maradtak a lánnyal, hogy menjen át egy másik pályára. Sajnáltam szegény csajt, de tényleg ez a jó megoldás. Mármint nyilván meg lehetne oldani, ha nagyon akarná az uszoda, mégpedig azzal, hogy megint kiteszik a gyors pálya, lassú pálya táblákat, és kisípolják a gecibe azokat, akik nem tesznek eleget ennek, de ez megint egy másik történet.

Szóval 300 m vegyes után folytattuk a 33-asban.

Nyomtam 400m vegyest, majd jött egy kis pihi.

Aztán bementem, mert jött két bitang úszó. Egy sellő csajszi, meg egy külföldi Cseh Laci. Legalábbis úgy néztek ki.

Szóval kettővel mellettük úsztam, majdnem saját pályám volt.

2 x 200 mell,

2 x 200 hát,

2 x 200 gyors

az első simán, a második TEÁval

2 x 100 mell,

2 x 33 furukava

2  x 100 hát,

2 x 33 furukava

2 x 100 gyors

2 x 33 furukava

ezek már erősen, kivéve a furukavákat - nyilván...

És a végén 100m levezetés

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!