jeszi futás

2010.01.11 Hétfő, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:09:00

Távolság

11.5 km

Tempó

06:00 p/km (10.00 km/h)

Edzésleírás

Lemértem a Merrel bakancsot. Bakancsnak könnyű, de futócipőnek kissé nehéz: 460 g. Érzem is, főleg a vádlimon. Mintha 15 dekás nehezékekkel futnék.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:09:00 11.5 06:00 10.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

jeszi képe

jeszi 5285 napja

Bennem úgy élt, hogy csak a jövő héttől lesznek előadások. Közben a ma reggeli munkába kocogás - mielőtt mondanád na persze, de nem, futócipőben - az ambulancián végződött. Egész lassú tempónál megakadt a lábam egy aszfalt-hibában. Vágódtam el, mint akinek megfogták a lábát. A szemüveg fölhasította az arcom. Gyorsan felálltam, most már "gyalog" mentem tovább. A szemüvegem eldeformálódott és kiesett az "üvege", így zsebre tettem. Innentől nem volt gondom az úthibákkal, mert szemüveg nélkül nem sokat látok belőlük. A munkahelyen kiderült, hogy az elsősegély dobozban nincs sebfertőtlenítő, összehúzó tapasz meg úgyis csak orvosnak van. Így aztán elkocogtam a rendelőintézetbe. Persze közben a szemüvegemet ahogy lehetett helyrehoztam. Fertőtlenítették, összehúzták. Nem, tetanuszt inkább nem kérnék. Holnap sebkontroll. Aztán visszakocogtam a munkába. Most jegelgetem. A lábamat is. A legmaradandóbb sérülést a szemüvegem szenvedte. - Részvétnyilatkozatok mellőzését kérem. -
herika képe

herika 5285 napja

A rábeszélés mostanában fordítva működik, kicsit elkutyultam az utóbbi időben:-) Ez szó szerint értendő, az egész napos egyedüllét után másfél óra játék és másfél óra séta kijár a kutyusnak. Eközé kell beszorítani a futást. Mentem volna tegnap is a futóklubbos előadásra is, de már nem fért be a napba:-( Te voltál, milyen volt?
Bécs maraton/félmaraton a terv egy vagy mindkét fiúval. Ők mindenképpen fél, én még nem tudom. Férjem a kezdeti nagy futás ellenességből átcsapott lelkes futóvá, a kisebbik lányom (ők ketten voltak a nagy futás ellenesek az apjával) a múltkor meg is kérdezte: "Mit csináltál az apukámmal?":-D
jeszi képe

jeszi 5285 napja

Jó kérdés:) Télen általában ilyesmikben járok, úgyhogy ha futni támad kedvem, ez van "lábnál". Látom sikerült rábeszélned a fiúkat is egy kis futásra. Készülsz valamire mostanában? Yours Truly 25-ös?
herika képe

herika 5286 napja

Na de miért jó Neked, hogy bakancsban futsz betonon? Egyébként gratula, jó kis nap volt:-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!