Huszárlány túra

Délutáni edzés2018.04.28 Szombat, 07:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:00:00

Távolság

16 km

Tempó

11:15 p/km (5.33 km/h)

Edzésleírás

Készültem a Gerecse 50 -re, főleg fejben, mert  a tervezett túráim a hosszú tél, v más programok miatt elmaradtak. Láberősítés céljából bringáztam, télen sokat szobabringáztam is, amit itt nem vezettem. A bal térdem szavatossága ugye kb 6 éve lejárt. Most sajnos a bal (balog oldal) csípőmben jelentkező fájdalom (kinetikai lánc következő egysége) miatt voltam kénytelen kiszállni  a Gerecse 50-ből, 10 kilinél a baji vadászháznál a 30-asokkal mentem tovább. Anyukámnak (az igazi "Huszárlány" Huszár Mária) csípőprotézis kellett anno, én nem szeretnék, így fájó szívvel meghozam a döntést, visszavonatozok Tatáról Tatabányára. A baji szőllőhegyen egy ismerősre bukkantam -  kb 40 éve ismertük meg egymást  - s beinvitált a pincéjébe hárslevelűzni :-), aminek nem tudtam ellenállni ;-)  

Azt hiszem itt és most a futás után a túrázást is befejezettnek tekinthetem.... deee Bozót írta anno: " Annyi sok szép sport van!"  - s milyen igaza van :-)

 

 

 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

RunKa képe

RunKa 2333 napja

Deszeri <3 Kicsit furcsállom, mert régebben ennél sokkal hosszabbakat is túráztál, de mit számít :) Semmi nem fontosabb a fájdalommentességnél. Kis pihi, szüncsi és nem hinném, hogy le kellene mondani a túráról! Max. nem kell heyget mászni, van klassz síktúra is. Én még emlékszem, hogy anno régen, milyen lassan túráztunk együtt, azóta meg éllovas is lettél benne. Szóval.. ssss. És tényleg.. annyi minden van még (majd később!), amit lehet űzni, pl. horgolni :P Na jó ez vicc volt :) Ölelééés :) Ehhez is gratulálok !

regenyhos képe

regenyhos 2349 napja

Az optimizmusodat tanítani kellene!

EGS!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 2352 napja

ezt nagyon sajnálom :-(

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!