komiagi futás

2017.09.21 Csütörtök, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:36:00

Távolság

15.9 km

Tempó

06:02 p/km (9.94 km/h)

Edzésleírás

Egész nap esett, de az igazi futó ettől nem retten vissza, ugye... úgyhogy ma igazi futó voltam :-)

A google térképen lemérve 15,87 km volt, és valójában 1:36:33-at mértem, DE:

Az időt úgy mértem, hogy induláskor elindítottam a stoppert, majd felakasztottam a fogasra. Az a biztos: nem ázik el, nem kapcsol ki a hidegtől (mondjuk, hideg nem volt, de nem akartam kockáztatni, azt tudom, hogy 10 fok alatt behal). Így az időben benne van a lakásból ki-be, ami persze összesen talán fél perc, mondjuk, hogy ezt levontam.

6 vagy 7 kereszteződésben kellett a lámpa miatt megállnom, ez időben összesen 2-3 perc lehet, ezt már nem vontam le, mert egy versenyen a frissítés is van ennyi. Ez annyiból rosszabb, hogy tényleg meg kell állni, míg a frissítőpontokon csak lassítok, elveszem az innivalót, és sétálok, míg megiszom, majd amikor kidobtam a poharat, újra futok, de teljesen nem állok meg.

Ja, egyébként a Ligetbe futottam el, meg vissza, és ott 3 kört.

A távot meg kerekítettem, ez 30 m-t jelent, annyira az időm se pontos.

Egyenletesen futottam, mondjuk, egy-két tempósabb szakasz volt, amikor nem akartam lemaradni a zöld lámpáról, meg egy-két lassítás, amikor autókra kellett várnom - ennyiből nem jó a városban futás. Bár, legalább volt benne egy kis iramjáték... :-)

Jól esett egyébként. Nem csak az eső - bocs, ezt nem lehetett kihagyni - hanem a futás. Most nem éreztem nehéznek magam, viszonylag könnyedén futottam, hogy őszinte legyek, gyorsabbnak éreztem magam, mint ami itt végül a számokból kijött. Én érzésre olyan 5:40-es tempót tippeltem.

Az is igaz, hogy egy zavaró tényező azért volt: az achillesem... :-(

Közben is éreztem, és utána főleg. Azt éreztem, hogy feszül, és körülötte minden irányban tompán fáj. Tudok vele futni, de ahhoz pont elég ez a fájdalom, hogy zavarjon és idegesítsen.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:36:00 15.9 06:02 9.94 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!