tomikaga futás

2017.09.16 Szombat, 12:32:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:49:34

Távolság

21.1 km

Tempó

05:12 p/km (11.55 km/h)

Edzésleírás

Időjárásilag az utolsó pillanatig nem tudtuk mi lesz, de aztán a rajtra kisütött a nap.

Néhány bosszantó szervezési hibától eltekintve egész jó verseny volt. Szeretek különösebb cél nélkül futkározni, nem hajt semmi sem, csak a futás öröme van...ami az első 3 km után meg is jött, addig kidühöngtem magam. Fél óra rajt csúszás/tömegrajt/túl szűk futózóna/sok birka futó/km jelzés hiánya/frissítőpontok összevissza. A'sszem ennyit kellett kidühöngenem, aztán már csak a futásra kellett koncentrálnom, no meg a tájra, mert az bitang szép volt. Főleg a nagy kaptató tetején, ráláttunk a Balatonra, az pazar volt. Volt pár szurkoló is, főleg osztrákok meg egy idős néni, aki megfogadta, hogy ő is elkezd futni, mert kedvet kapott tőlünk a futáshoz. Elnézve, hogy kb. 90 fokban volt meggörbülve a háta, szerintem csak viccelt :)

Az első kör végére beborult az ég, így kellemes hűvösben futhattuk a maradék 12 km-t. A 18.km után láttam, hogy nem rossz az időm, uh. kiagyaltam, hogy ha a 19.km 5 percen belül lesz, bepréselem magam 1:50 alá. 4:58, uh.hajrá. Csapódott hozzám egy srác, hasonló céllal, uh.berángattam magammal, jó volt, hogy nem egyedül kellett besprintelnem a végén. 4:39-es u'ccsó kilit sikerült összehegeszteni. Maradt csomó fölös energiám, nem futottam ki magam még így sem. Majd máskor. Az érem gyönyörű, a póló is egyedi, akkora befutócsomagot kaptunk, mint a BSI-nél 6-7 évvel ezelőtt. Frissítőpontokon szőlő és paradicsom, ti'tta újdonság és bó'dottág! :)

Családias mennyiségű futó volt, na, ezért nem futok én BSI tömegversenyen. Végre élveztem egy versenyt, legalább annyira, mint tavasszal a Dunakanyart. Ide visszatérünk. 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:49:34 21.1 05:12 11.55 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Tündüs képe

Tündüs 2430 napja

90 fokban meggörbülve, mond, nem egy csigával beszélgettél???

A tempód viszont nemcsiga! Gratulálok!

csabipontkom képe

csabipontkom 2434 napja

Kemény tempó, nagy gratula! :)

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!