Sárosi Gyula futás

2009.11.24 Kedd, 12:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:49:16

Távolság

10 km

Tempó

04:56 p/km (12.18 km/h)

Edzésleírás

Az első futásom a Bé-Bu óta. Fájdalommentesen, boldogan telt. A jövő évi nagy cél is végleg eldőlt futás közben. Bonyhád

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 10 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

pecsenye képe

pecsenye 5394 napja

Na... mire végigolvastam:) a lényeg, h viszonylag fájdalommentes vagy végre..akkor lassan nekiállhatsz az alapozásnak:)
autobianchi képe

autobianchi 5420 napja

Népstadionba a Cházár András felől, a Szabó Istvánból  a Kisstdion bejárata előtt a sorompós kapunál, vagy a Mépstadion metrómegálló másik vége felől, a szálloda mellől, ahol a trolik mennek.
Belvárosban lakom, Blaha. Én onnan rajzok ki. XII. ker ben dolgozom. Én minden második péntek délután-estére tervezek hosszúfutást és másnapjára szombatra is, egyre hosszabbakat.
Most mennem kell, beszéljük meg hogy mikor tudunk összehozni valami középhosszú dolgot. Ha többen is össze tudjuk szervezni, még jobb. (Bringán 4-5 fokig tekerek csak, azt is városban, mert a hegyekből lefelé már nem akarok szétfagyni, télen inkább hosszú futásaim lesznek. )
szlobodasandor@gmail.com
Sárosi Gyula képe

Sárosi Gyula 5420 napja

Nagyon gondolkodtam tegnap este, hogy elmenjek-e az előadásra. Én is úgy érzem, nem kell elkapkodni azt a versenyt.

A Feriék fertőztek meg (még jobban). Sárváron futottam pár kört Tamás Zsolttal együtt és nagyon bátorított. Ő akkor "csak" 12 órát futott, de hajnalban már kint volt a pályán és azt üvöltötte nekem, hogy " ez, az, nagy harcos vagy!!!!" (pedig még a nevemet sem tudja) most is libabbőrős leszek, ha erre gondolok. Azt olvastam óriási hangulat van Bonyhádon is.

Örülök, akkor összehozzuk ezt a tekerést. Mások is csatlakozhatnának, ha van kedvük. Van egy-két tippem.
Nem ismerem a Népstadion-pályát, de meg fogom nézni. Hol lehet bemenni?

3000 km nekem is elég lesz, bár most a munkába járás miatt (elköltözött  munkahelyem) havi 500 fixen meglesz. Azon kívül be kell iktatnom jó pár hosszút. A futást lesz nehezebb összehoznom, mert nekem szintén a munkába járással jött eddig össze a heti 90-100 km, ez most le fog csökkenni 30 km-re (pénteki be és vissza futás). Katona lévén elvileg kimehetnék futni/úszni a Tüzér u-i Honvéd sporttelepre, azzal szemben dolgozok ráadásul. Majd meglátjuk. Merre laksz, ill. dolgozol Sanyi? A közös edzés miatt kérdezem.
autobianchi képe

autobianchi 5420 napja

Tegnap voltam Ispánki Zoli és Végh Attila beszámolóján és számomra eldőlt Spárta - belátható időn belül nem veszem tervbe se :). Nincs realitása egyelőre.
Gondolkodtam tegnap azon, mi kellene ahhoz hogy UB után egy héttel egy dupla IM-et meg lehessen csinálni. Ha a lábizmok, izületek  nem tikkadnak ki annyira (mert fel vannak edzve), akkor az izgalmas csomópont csak a kajavisszatáplálás. A Feri és a Karcsi se a két héttel azelőtt elfogysztott CH-ból ment, hanem amit előtte éppen bekapott. Ha az úszás nem nagy gond, 4 óra alatt le van tudva. A bringán megint csak enniinni kell. Bringában nekem 3ezer km kellene addig hogy jól forogjon a lábam, ne legyen gond 360 km-mel. Neked nem tudom mennyi kell. A futás meg megy emlékezetből, 84 azért nem olyan sok akkor már ha nincs lemerülve a szervezet és nem szorít nagyon az idő.   Én szerintem nem tudnék júniusig megfelelően felkészülni. Szerintem te simán meg tudnád csinálni mindkettőt. Edzett vagy, jó erőben vagy, én a helyedben megcsinálnám mndkettőt. :) Dehát a családot kell elsősorban figyelembe venni, az biztos.  Most komolyan, a családi béke a legeslegfontosabb.

15 órás bringázás: kedvem lesz, sőt beszállok amikor csinálod, de márciusban még nem tudom, képes leszek-e rá. Dehát majd pihenek közben és folytatom. Akkor ezt megbeszéltük.
Tavaly Atád után pontosan 7 hónapig egyáltalán nem ültem bringán. Most is aug 12 óta múlt héten bringáztam először, két órát. Azt tervezem, hogy havonta legalább pár alkalommal ráülök, és márciusra akkor talán megy a sok. Népstadiont ismered? Elég rövid pálya, viszont jól be lehet könyökölni, nem kell kanyarodni, nincs forgalom, jó az út minősége. Lehet zúzni. Nekem nem is volt unalmas, mert a tempóra figyelés éppen eléggé lekötött. Még egy előnye van, éjszaka is lehet, jól ki van világítva. :) Mikor a család már alszik, kilópozol, tekersz 300 km-t, és reggelivel ébreszted a családodat :)
Sárosi Gyula képe

Sárosi Gyula 5421 napja

Spártával még várok. Megvárlak. :)
Amilyen hülye vagyok, belevágnék mindkettőbe ( UB, duplaIM), de otthon nem bírnám beadni. Sok lenne Nekik.
Remélem így is jó lesz. Lehet, hogy még úszni is fogok egy picit a felkészülés alatt. :)
Lenne kedved csatlakozni hozzám valamikor január-március környékén egy 15 óra körüli bringázás erejéig? Mondjuk a szigeten. Tavaly csinált ilyet a Véghelyi Árpád. Szóval?
autobianchi képe

autobianchi 5421 napja

Vili. Így megy ez. Megdobogtat. Spárta jövőre? (!!!!!!!) Az még belefér, nem? Úgy éreztem, hogy jövőre tervezed azt is. Az nem ütközik semmivel.
Egyébként Ub-val szerinted sok lenne? Lemerülnél vagy izmokkkal stb lenne pihentetni való? Én a helyedben biztos megcsinálnám :) De nem akarlak rábeszélni. Két éve a Hámori Jani IM után ment a duplára.
Sárosi Gyula képe

Sárosi Gyula 5421 napja

Sziasztok :)!
Futás ztán sem fájdult meg, ma is rendben van, egyedül, akkor érzékeny ha nyomogatom (tudom ne tegyem), ezért még azt hiszem túlságosan nem fogom elragadtatni magamat. Mindenesetre optimista vagyok.ű

Bár tavaly volt aki (Varga Csaba) mindkettőt teljesítette, azért ha maradok ennél az elhatározásomnál, akkor sajnos nem tudok jövőre Veletek (érdekes, hogy jövőre mindketten indultok) :) résztvenni az UB--n. A szívem most ezért a versenyért dobog. Biztos, hogy visszatérek még a Balatonkörhöz is.

autobianchi képe

autobianchi 5421 napja

UB-t akkor kihagyod vagy az lesz a bemelegítés? :)

mateve képe

mateve 5421 napja

Szép tempó! Látom rendbejött a lábad...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!