domjansebestyen bringázás

2017.08.19 Szombat, 10:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:42:00

Távolság

90 km

Tempó

01:48 p/km (33.33 km/h)

Edzésleírás

Hát! Hihetetlen suhanás volt!

A képeken utólag látom mennyire nem aero a tartás, ülés, kormány, de egy hónap alatt talán még változtathatok sikeresen.

Ivánt nézni minden körben, ahogy megy mint egy gép az hatalmas erőt adott. Utol akartam érni ;) Mondjuk csak az első körben. Mivel nőtt a távolság, letettem a tervről, hogy együtt fussunk (mer az kurva jó mindig).

Odafele minden körben erősödött a szembeszél. Vissza lejtő, hátszél nagyon feltöltő volt. Minden szomszédnak (előző, előzött) odaböffentettem egy hajrá, gyerünk, keményen vm-t. Lehet volt aki zokon vette, de akkor már nem érdekelt. Sebestyén virtus. Minden szurkolónak nagyon örültem, visszaordítottam, integettem stb. Élvezet volt. 

Frissítés kicsit nehézkes volt. Első két körben (!) csak egy vizet sikerült fölvennem. Nagyon megijedtem, hogy mi lesz ebből. Onnantól viszont direkt visszalassulva mindig föltankoltam nagyon rendesen :)

FÉltem, hogy túl gyors a tempó, eléhezem és mi l esz a futáson, de (a combon kicsit keményedett) minden rendben volt, úgyhogy végig toltam. Már számoltam magamban. Bazzeg 5:15 is meglehet.

Hatalmas élmény volt.

Első depó nagyon lassú volt. Póló, cipő, valahogy túl körülményes voltam.

Ja első körtől nagyon kellett pisálni. Gondolkodtam szabad-e kilógatni, de aztán a szelek miatt lemondtam a  dologról. Majd a  futásnál :D

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:42:00 90 01:48 33.33 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

domjani képe

domjani 2503 napja

Képzeld el, ha még komolyan is vennéd és nem dumálnál (kiabálnál) közben :D

Na jó, ne képzeld el. Így az igazi.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!