komiagi futás

2017.06.25 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:25:00

Távolság

14.5 km

Tempó

05:52 p/km (10.24 km/h)

Edzésleírás

Tiszafüreden - részben a városban, részben a gáton...

A parkban a "Decathlon Tavi Napok" volt(ak), ami 10-kor kezdődött, de a park már 9-kor tele volt a szervezőkkel, úgyhogy a 15 vagy 20 kör ott ugrott...

Naszóval, elfutottam a gáton a parkig, ott egy kört, majd tovább "Laci bácsi mellett" le a Kikötő-Kastély körútra, ott egy (nem teljes) kör, majd Ady Endre út, el a SPAR és a Lidl mellett a bringacentrumig, ott forduló, vissza a körútig, ott egy teljes kör, majd egy nem teljes, mert az albatrosznál visszamentem a gátra, ott még elmentem a Szabicson túl az "első vízig" (van ott az úton egy kiszélesedés, ami jól beazonosítható a műholdképen), ott fordultam, és visszamentem hazáig.

Na, ez így 14 és fél km, és összesen másfél óra volt, de ebben benne van, míg kimentem a házból, és kaput nyitottam, visszazártam, és kisétáltam a "sarokig", meg ez vissza is. Tehát a másfél órát bruttó időnek tekintem, és a nettót 1:25-nek veszem. Ennél már futottam gyorsabban is, de ez most így jól esett, és bár annyira nem volt meleg, mint kedden délután, azért meleg volt most is, és mivel eredetileg a parkba mentem volna, nem vittem vizet, úgyhogy ezt mindenféle frissítés nélkül futottam.

Megint rengeteg sót izzadtam ki, úgyhogy futás után bekevertem magamnak egy koktélt: izotóniás italpor két kávéskanál, egy Mg pezsgőtabletta, és fél kanál só, ez úgy egy liter vízbe. Ha lett volna citromlevem, tán még az íze is jó lett volna, bár így is iható volt, csak hiányzott belőle egy kis savanykás íz (mivel az édességét elnyomta a só). De a lényeg, hogy most nem görcsölt be semmim! Úgyhogy hurrá, megvan, hogyan kell a sót pótolnom,

Futás után elbringáztam a strandra, és úsztam egy kicsit, részben levezetésnek, de főleg azért, hogy lemossam magamról az izzadtságot. A víz is nagyon jó volt!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:25:00 14.5 05:52 10.24 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!