Nagy Attila 81 Úszás

2017.06.17 Szombat, 09:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:47:14

Távolság

1.9 km

Tempó

24:52 p/km (2.41 km/h)

Edzésleírás

I.Levelek Vasember Triatlon Kupa.

 

20 éve nem rendeztek triatlon versenyt a megyében.Szabó Józsi és csapata (nagy-nagy örömünkre) válalkozott e nem mindennapi feladatra.Sprint és közép távon lehetett nevezni.Ez utóbbi távon 22-en álltunk rajthoz.Nekem ez volt a tavalyi kaposvári után életem 2. középtávú versenye.

 

A családdal nemm sokkal 8 előtt érkeztünk a helyszínre.Rajtcsomagfelvétel,depózás,technikai tájékoztató.A víz 22,8 fokos,rosszabbra számítottam.Így is sokan választották a neoprénes úszást,köztük a nagy esélyes Kovács Szilárd a Vinibike versenyzője.

 

Elsőnek a sprint távon indulók rajtoltak el 9 órakkor,nekik 1 kört kellett teljesíteni.Mi egy kis csúszással indultunk 9:30 után.A víz érzésre jó volt,de az első 200 m nehezen ment és nem tudtam,hogy miért.Gondoltam így nagyon nehéz lesz teljesíteni a két kört.Aztán rájöttem,hogy a szél által keltett hullámok jelentik az akadályt.A második bólyánál már könnyebb volt úszni.Érzésre nagyon lassan ment le az első kör.A második annál gyorsabban.A hullámokk sem jelentettek akkora akadályt.Az időm viszont nagyon rossz lett.Ilyen rosszul még nem úsztam versenyen.

A második kör teljesítésénél,nehezen ment a tóból való kijövetel,mert a bal combhajlítómat,valószínű a lehülés miatt, húzta a görcs.A séta is nehézkesen ment.Egy kis nyújtás,3:44-es depózás és irány a bringapálya.

 

 

 

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:47:14 1.9 24:52 2.41 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!