zozo.m futás

2017.06.11 Vasárnap, 12:19:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:29:02

Távolság

7.04 km

Tempó

04:07 p/km (14.55 km/h)

Edzésleírás

K&H maratonváltó - Élményfutárokkal!


Ha jól emlékszem a 3. váltó futásom ezen a versenyen. Ezen a versenyen 4 éve futottam, akkor félmaratont. Akkor megfogadtam, hogy itt többé egyéniben nem indulok. 

Gyuri kérdezte lenne-e kedvem futni a csapatban. Óriási megtiszteltetésnek vettem. Persze igent mondtam. Szirmai Zolival, Gyurival, Urbán Zsoltival, DrDanival és Robival kerültem egy csapatba. 

Csütörtök magasságában megkaptuk a feladatot mit kell futni. Nekem a 4:02/km jutott. Persze ez volt a leglasabb, de bizakodó voltam nagyon, hogy ez összejöhet. 

Zoli kezdte, oda is csapta neki rendesen. 
Gyuri következett, aki a leggyorsabb volt hatunk között, pedig előtte mondta régen futott utoljára tempót. 
Zsolti folytatta, aki már útközben leelőzte a második helyezett csapatot, így mikor beérkezett meglepődve halottam hogy a második helyen váltom le Őt. 

(Pedig előtt Gyuriék mondták, hogy 3. helyen vagyunk). 
Futás közben váltottunk. Így már tempóval folytathattam a futást. Jól ment az eleje ritkán mutatott 4-essel kezdődő tempót. Ezért próbáltam is visszafogni, mert ez nem lesz jó. 1,x kili után befogott Gyuri és Zoli akik jöttek buzdítani. Kettőnél kaptam egy korty vizet. Gyorsan száradtam, pedig ittam rendesen előtte. A 3. helyen Szabó Gábor futott. (Aztaleborultmindenit - kb ez fordult meg a fejembe.)
Ráfordultunk a Dózsára, ott még jól ment. (Itt még valaki szurkolt is). Majd még mielőtt elkezdtünk volna felfelé futni, Gábor elfutott mellettem. Csodálkoztunk is egy picit, hogy ilyen "soká" sikerült neki. Az emelkedő barátságtalan volt. Ennek a végén is volt egy kis frissítő is. 

Aztán lejtő menet (itt mondta Gyuri, hogy képzeljem el ez a maraton vége és menni kell.), majd egy újabb emelkedő a Pecsáig. Ott láttuk, hogy annyira nem is lépett meg Gábor. Igyekeztem összekapni magamat. És az utolsó kilire odatettem magamat. Bár nagyon nehéz volt már, de menni kellett a csapatért. 

Számoltam vissza. Tudtam fejben hogy kibírom, bár nem hittem, hogy ez még tényleg egy kili még. Pedig annyi lett. Mentem át a célkapun és fordultam, hogy átadjam a botot Daninak. 

Ezt követően megnyomtam valamikor az órámat... Vagyis ez inkább egy bruttó idő. (pár másodperccel gyorsabb voltam). 

Dani visszaszedte a 2. helyet, de Robinak egy kemény ellenfele akadt. 

A dobogó viszont meg lett. Mikor azért láttam, hogy mennyi volt a különbség, akkor kicsit fájt, hogy ha hozom az elvártat, akkor meg lett volna a második hely. 
Megyünk tovább, hogy még jobb legyek. 

Köszönöm a lehetőséget!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:29:02 7.04 04:07 14.55 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

ZeRoberto képe

ZeRoberto 2567 napja

Zozó nagyon jól versenyeztél! Megérdemelt volt utána a fröccsözés :-)

galagyuri képe

galagyuri 2569 napja

Gratulalok Zozo! Kemenyen odatetted magad! Nem ment el senkin, ha mindenki 1mp-el jobbat fut akkor 2.hely, de tok mindegy...lenyeg h jo csapt volt es a dobogora alltunk. Minden csapatban vannak gyorsabbak es lassabbak, de sokszor a lssabbak tobbet tesznek a csapatert!

szecsady képe

szecsady 2569 napja

7km nem volt kihívás, így megtoldottam picit... :)

Gratulálok neked/nektek! Nagyot repesztettél!!!

Felszerelések

Adidas Nova Stability
Polar M400 HR