zozo.m futás

2017.02.12 Vasárnap, 08:17:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:02:02

Távolság

32.27 km

Tempó

05:38 p/km (10.64 km/h)

Edzésleírás

Megbeszéltük, hogy Rómain futunk. Időpont egyeztetés, és azt is tudtam, hogy hoz valakit. Jobbra számítottam. 

Fő tér után egyből Urbán Zsoltival találkoztam, beszélgettünk rákérdeztem a BSZM-re hátha érdekli. Hát még kérdőjeles. Utána igyekeztem a helyszínre. Végül a kommunikációból eredendően kicsit félreértettük egymást, és nem találkoztunk. Úgy voltam vele, akkor futok magamban. Nagyon futható volt a partszakasz. Élveztem a futást is. Jól ment 5:25-5:14 közötti ezrek, könnyedén. 

Végül inkább úgy voltam az egésszel, mert akkor már kezdtem felfedezni Ő(ke)t, hogy talán jobb lenne külön utakon menni. Meg többet akartam menni is. (Ekkor már a Büdös Ároknál jártak). Így az egyik utcán be, majd úgy ki a hídhoz. Alsó részen el a fordítóig. 

De csak beléjük futottam. Érdekes. A srác elméletileg a csapattársam. Annyit beszélt... persze a tempó egyből 6 perces lett, ami kellemetlen volt. Kicsit elkezdtem húzni a csapatot. Legalább 5:30 körülire, ahogy kettesben szoktunk. Aztán ezekután váltottam a témán, de ekkor is igyekezett valamit legalább hozzáfűzni. Viszont annyira idegenül állt tőle, ez érezhető volt. Visszafelé elmentem velük a munkahelyemig. Hiányzott a km. Majd onnan írány az Árpád híd. Ott találkoztam Anitával és Imoval. Velük felmentem a hídra, de a rosszabbik oldalon, ezért a szigetre lejöttem. 

Kicsit futottam az ellenkező írányba, de annyian jöttek, annyira jó volt látni ezt a sok embert, hogy elmentem a Margit hídig, és onnan át Budára, majd haza. 

Szép hosszú futás lett. Természetesen az elköszönés után visszatértem a saját tempómhoz. 
Ennyi. (A lány megkérdezte, hogy lenne e kedvem vasárnap délután futni, mert Ő is el lesz. 4 körül. Mondtam akkor engednek el.)

Köszönöm az egészséget, mely az életem ajándéka!

most még meg kell nyomni a következő két napot, és még a szerda hajnalt remélem összejön, utána max vasárnap este fele lesz valami.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:02:02 32.27 05:38 10.64 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

retisonic képe

retisonic 2679 napja

Nem semmi hét, vazze! Gratula! Figyu, legközelebb szóljál, aztán a szófosásos csávót elintézem.:)

Felszerelések

Polar M400 HR
New Balance 965 Mens