Uff futás

2009.09.16 Szerda, 15:54:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:40:38

Távolság

6.73 km Szint: 208 m

Tempó

06:02 p/km (9.94 km/h)

Pulzus

Átlag
151
Minimum
0
Maximum
160

Edzésleírás

Miutan tegnap tisztaztam az orvossal, hogy a törött ujjnak egy kis futas nem hogy nem art, de meg hasznal is a gyogyulasi folyamatokban, igy ma nyugodtan felvettem a nyulcipöt. Mondjuk a szemüvegben valo futast szivesen mellöznem, sok mindent nem latok, de most ez van egy ideig, ezt kell (meg)szeretni. Az ösz tenyleg beköszöntött, kanyarogtam a vadgesztenyek közt, meg neha focistat imitalva rugdostam öket, mint egy kisgyerek. Meg olyan furcsa dolgokkal talalkoztam a futas elejen, mint egy rakas, az allén össze-vissza heverö wc-pumpa...az edzes alatt vegig azon filoztam, hogy hogyan es miert kerülhettek azok oda..A kör vegen csinalni is akartam roluk fotot, mert klotyopumpaval felhintett utat ritkan lat az ember, de mar nem volt ra lehetösegem, a pumpak szepen alltak egymas utan libasorban, es ket gyerköci kerekpar-szlalomot gyakorolt. A misztikus pumpaügy igy megoldodott, jo kis futas volt a mai, nagyon hianyzott mar!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:40:38 6.73 06:02 9.94 208 0 160 151
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

bodlac képe

bodlac 5395 napja

Nemtom, nekem minden ismerősöm (akiknek száma 3) aki átesett lézeres beatvatkozáson max meg volt elégedve, és max 0.5 dioptria maradt vissza nekik hosszú távon is. Igaz az egyik biztonsági okokból felváltva műtette őket, hogy ha az egyikre mégis megvakulna, akkor a másik megmaradjon. :)
Uff képe

Uff 5395 napja

Elöre nezve felül es alul is van "holt" ter, idegesitö! :)
Na, igen...az orvosi 18-20 eves korig megall a romlas elmelet nem jött be, pedig anno 10 evesen izgalommal szamoltam vissza az eveket. Tuti a non-stop monitor/könyv kombo a ludas. :/
Kontaktlencse napi rutin, mint a fogmosas, fel se tünik...mütetet nem tervezem, eddig minden (nem szemkorrekcios mütetet vegzö) szemorvos azt mondta, passzoljam a lezerezest, amig csak lehet..
bodlac képe

bodlac 5396 napja

Én mindig bizakodóan előre vetem a tekintetemet, nem nézek ki oldalt. :)
Ha még mindig romlik a szemed az tényleg szar. Nem gondoltad megműttetni? Én már tervezgettem egy időben, csak valahogy úgy érzem nincs több hetes szabadidőm pihentetni utána, a kontaklencsékel meg számomra túl sok a macera.
Uff képe

Uff 5397 napja

Kicsit gyengebb a szemüveg, mint kellene, de ha megint a pont jo erösseget megcsinaltatom, ujbol leromlik a szemem. Ezt csinalja. :/
-6.5 es a csak foltokban "latott" holtter marhara idegesit mozgas közben..
Le a kalappal, hogy te jol viseled..
bodlac képe

bodlac 5398 napja

Hogyhogy nem látsz szemüvegben? Az elvben pont azért van. :)

Felszerelések

Nike Air Structure Triax +12
Egyéb Garmin FR305