cappac futás

2009.09.12 Szombat, 07:54:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

16:58:15

Távolság

125 km Szint: 4200 m

Tempó

08:09 p/km (7.37 km/h)

Pulzus

Átlag
138
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Beac Maxi 110 + 15 ... 4 eltévedés, 3. hely. Dúrva volt, de sikerült. Feleségem és lányom volt a fő depósom - köszönöm nekik. Lélekben is sokat segítettek! Visegrádtól egyes szakaszokon profi bringás segítőim is voltak, de sok esetben bringával nem lehetett a tempót tartani, de volt ahol nagyon is jól jött a segítség. Az első 50km-en Robi (Gida) jött velem és nagyon jó tempót mentünk! Jó volt valakivel 50km-t közössen futni, főleg úgy hogy szinte mindig azonos pulzussal futottunk. Öcsém hajnali 4-re ért be, de MEGCSINÁLTA! Édesapám depózott neki. S köszönöm barátaimnak, munkatársaimnak akik elkisértek akik szúrkoltak! Dobinál volt a holtpont, az eltévedéssel, ott sokat segített mindenki. Attilának külön köszönet a kitartásért, a kiséretért.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
16:58:15 125 08:09 7.37 3600 0 0 138
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

12 hozzászólás

ebihal.a képe

ebihal.a 5404 napja

Gratulálok Csabi!

Minden elismerésem!
atom képe

atom 5408 napja

Gratulálok, nagyon jót mentél!
Gida képe

Gida 5408 napja

Jajj hagyd már, ez a fáradtságtól is lehet hogy nem írtál bele engemet is. Ja és az öcséd?? Ilyenkor kavarog az ember agya:) De azért kösz! Tényleg azonos pulzuson futottunk néha-néha belegyalogolva. Mondjuk Kóspallagnál nehezen ment vissza a szívverésem, pedig enyhén lefelé futottunk és ráadásúl betonon. Visszakapod a mobilszámod? Maradni fog a 30-as, vagy a 20-as!? Egyébként próbáltalak hívni a verseny időszakában olyan 17-óra körül 2x is, de akkor már valszeg elkallódott a mobil :( Azért 14000 kalóriát elégetni nem semmi. Én tegnap dolgoztam a melóhelyemen, de minden "maradékot" felzabáltam:) Na majd hívj, kíváncsi vagyok a történtekre, hogy alakult a második 60-kili, ja.... 75!!  :)  TE AZ IRONMAN
Ui:
Egyébként még valami...ahogy nézegettem 12-én az edzés listát, szerintem ha nem tévedek TE futottad országunkban a legtöbb km-t azon a napon!!! Pedig volt 12-órás OB-is. Figyelemre méltó a teljesítményed!
cappac képe

cappac 5409 napja

Köszi Robi! Nagyon jó volt veled futni! Én hülye bele sem írtam, hogy az első 50-et veled futottam. Most kiegészítettem. Majd mesélek, mert tanulságos és izgalmas volt.
Gida képe

Gida 5409 napja

Kírály vagy Csabi, csak így tovább eltévedések nélkül!! Fejben erős voltál, én sajna nem, pedíg volt rendes depó is neked, nekünk. Hajrá, hajrá....majd talán jöhet jövőre az ultrabalaton 212?? :))) További kellemes pihenést kívánok, és regenerálódást!
Azért leírhattad volna hogy 3-ik lettél vazze!!!! :) Örülök neki!

mateve képe

mateve 5409 napja

Hűűűűha, jó kis menet volt......piszok jó tempóban!!! NAGY-NAGY GRATU!!!!
cappac képe

cappac 5409 napja

más a bejárás, mint éjszaka a sötétben, de legalább sokat tanultam belőle.

Dobi előtt a régi és az új kék keveredése sok gondott okozott (7km + 300 szint) - volt olyan kereszteződés, hogy kéken jöttem és balról és jobbról is kék ment, ami azért lehetetlen, dobi és lajosforrás között a sárga elég jó volt, de 1-2 helyen olyan jelek is voltak a fákon, mely nem létezett és az kavart meg (nem tévedtem el ott igazából, de 1 km-t vissza kellett mennem útvonalellenőrzésre), később a virágos nyereg előtt váltott láttatlanul a kék zöldre, amit a lámpámmal egyből nem szúrtam ki, ez újabb 2 km-t jelentett. A nyereg után nem találtam meg a szallagozást, így a sárgán mentem, de az felvitt a HHH-re, majd lejutottam a nyereg felé, de a szallgozás továbbra sem lett meg így a kéket követtem ki a hövüsvölgyi útig, majd le az úton ez megint kb 2-3 km + 300 szint ...

ja igen, amúgy a 13:00-as kompot el lehet érni! én 45 percet vártam a következőre

szép napot


kán képe

kán 5409 napja

Ejha, nem semmi! Gratulálok!
pecsenye képe

pecsenye 5409 napja

MInden elismerésem! Jól rápakoltát az eltévedéseddel
running Laca képe

running Laca 5409 napja

További sok sikert!! Gratula!
cappac képe

cappac 5409 napja

köszi, nem volt rossz. Sok helyen a végén (sík terepen) tudtam tartani az 5 perces kilómétereket. Persze a hegyen fel sokat rontott rajta.
zizidili képe

zizidili 5409 napja

 Gratulálok jó iramot mentél.

Felszerelések

Polar RS 800 + GPS