zozo.m futás

2016.01.02 Szombat, 12:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:50:20

Távolság

30.25 km

Tempó

05:38 p/km (10.66 km/h)

Edzésleírás

A történet hoszú. 

Szerdán, amikor Gyurival találkoztam említettem neki, hogy pénteken futnék egy hosszút. Legyintett, szilveszter másnapján? ÁÁÁ. Igaza lett így végül szombatra maradt. ... mint minden más! Végül 12 után egy picivel el tudtam indulni. Igencsak hideg volt odakint. 

Terv:
- tegnap még úgy volt, hogy elindulok a 7ből a Hősök tere felé végig ki a Lágymányosi hídon át aztán mindegyik hídra felfutva váltogatva Budát és Pestet. 
- 2Futás előtt" indulás a 7ből a Szigetre, majd át a Pláza mögé, nyulak szigete és irány a római. 

Valóság: Mivel igencsak hideg volt, még az is megfordult a fejembe, hogy egyből megyek haza. De aztán a 2,5 kili alatt bemelegedtem. Így a B tervet kezdtem el. De kicsit eltoltam a kifutást, mert futottam egy teljes belső kört (1). Gondoltam megnézem kik futnak odakint ezért egy fél kör külsőt is megyek. Ám ... nem így lett. Két magyar focistát (1-1 kapus, csatár-t)  is megláttam. Á ki volt a harmadik? Menjünk egy teljes külső kört (2). Az biztos egy haver volt. 

A harmadik félkörömnél márcsak a csatár volt kint a pályán. Gondoltam megyek még egy teljes kört (3) és utána megyek át. Addigra elfárad, vagy letudja a téli előírt programját. Nem így lett még mindig kint futott. A büszkeségem és mivel jól ment a futás, egyenletesen (5:30 körül), ezért maradtam még egy teljes külső körre (4.). De itt márcsak én voltam a sziget körön. EZAZ! Igaz ekkor már más is motivált. A körök alatt a sok számolgatás, hogyan változnak a km-ek. Azaz csak egy szám mozgott a fejemben, ez a 3-as volt. 

Jól voltam, jól ment a tempó el lehet érni a 3-as határt is. És pont ki is jön. Befejeztem a 4. teljes körömet és elindultam az 5-kre is, de a Hajósnál felfutottam a Margitra, ahol át Budára és végig a rakparton. Onnan haza. 

Kíváló futás lett. Elvileg holnap van vége a hétnek, igaz érzem a jobb lábam. Meglátjuk lesz-e holnap futás. Következő hét úgyis lazább. 

Szeretném kérni a Tina Turner egyik számát! :)

Remek futás! Köszönöm az egészséget, mely az életem ajándéka!

ui: útközben egyébként köszöntek nekem Imóék és találkoztam Silukával és Laluska Zsuzsival. Ennyi embert csak ismertem a futók közül.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:50:20 30.25 05:38 10.66 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

dilisuni képe

dilisuni 3096 napja

wow... ezt szépen odapakoltad, gratula Zozobácsi! És jól mondja edzőbá', még a tempó is nagyon szép.

toncso képe

toncso 3097 napja

 

 nem csak  a történet  lett hosszú, az  edzés  is....    Egészségedre   !!!

galagyuri képe

galagyuri 3097 napja

Ezt jól odatetted!! Szép tempó is... vigyázz a lábadra.

Majazsóka képe

Majazsóka 3097 napja

The Best! Valóban jó lett távban is, meg időben is! Gratula, még sok ilyet!

Felszerelések

New Balance 965 Mens
Polar M400 HR