Sárcipő futás

2015.12.05 Szombat, 09:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:35:00

Távolság

34.5 km Szint: 1050 m

Tempó

07:58 p/km (7.53 km/h)

Edzésleírás

Felfedezős, barangolós futás Dórival. Találkoztunk MMT-s futókkal, túrázó mikulásokkal - kétszer is -, egy középiskolás osztállyal és egy bringással. Ja, meg láttunk egy szarvast.

Amikor pár óra elteltével másodszor is összetalálkoztunk a túrázó mikulásokkal - akik közt persze egy csomó imerős volt-, egyikük amikor megpillantott bennünket, megkérdezte a többiektől, hogy ugyanazok vagyunk-e, akiket már egyszer látott. Mondták, hogy igen. Megálltunk pár szóra, tőlünk is megkérdezte, lehet ezt még ennyi idő után élvezni. Dórival együtt vigyorogva válaszoltuk, hogy persze. Mondta, hogy őt az ismerősei azért nézik hülyének, hogy ennyit túrázik. Nem fejezte be a mondatot, de persze tudtuk, mit akart belőle kihozni :-). Aztán a Lovas Ági hozzátette, hogy a Cilinek ez meg se kottyan. A hölgy, aki az előzőeket mondta, rám meredt: te vagy a Sár Cili? Akkor már mindent értek :D.

Útvonalunk:

o-Tettye-Flóra pihenő-Dömörkapu-Pn-P+-Kantavári forrás-jelöletlen-Z+-Rábay fa-P-Nagy-Mély-völgy-Zo-Kecskehát-Vágotpuszta-Z-Lóri kulcsosház-Sn-Nagy-Kő oldal-Orfű-So-Sárkány kút-Balázs kilátó-Szuadó-völgy-K-Vörös-hegy-Remete-rét-P-Mandulás-Ilonka pihenő-Tettye-o

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:35:00 34.5 07:58 7.53 1050 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

gergő képe

gergő 3124 napja

ma bekukkantottam a földetekre én is, nedybalinak írtam, nem akartam több mindenki vasárnapját kettészelni, nagyon klassz volt, megkukkantottuk a felhőtengert a kilátóból.. jó kis haladós, pörgős helyeken futtok, nagyon szép volt!!

Felszerelések

Inov-8 Race Ultra 270
Suunto Ambit 2 R