Andibandi futás

2015.11.05 Csütörtök, 05:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:24:13

Távolság

11.1 km

Tempó

07:35 p/km (7.91 km/h)

Edzésleírás

Kidobott az ágy! Na, jó, nem akartam a pályán körözgetni, ezért nagy bátran vállaltam a sötétséget. Hogy mennyire féltem? Arra nincs szó!!!Ha lekapcsoltam a lámpát, tök sötét volt, ha felkapcsoltam, csak jött szembe a tejfehér köd. Ráadásul valami fura zaj volt a városban, amikor elindultam, azt gondoltam, én is jókor megyek ki az éjszakába, pont, amikor jönnek az idegenek.

Azon is elgondolkodtam, felkel-e ma a nap, mert valahogy úgy tűnt, soha nem akar kivilágosodni. Aztán a FILK fényei után visszafelé már lassan-lassan kezdettn derengeni.

Gyuri, annyira vártam, hogy szembe gyere velem! A vegyes párossal azért összefutottam, így biztossá vált, hogy mégsincsenek vérfarkasok a kerékpárúton.

Szuper volt!!!!!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:24:13 11.1 07:35 7.91 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Deseda95 képe

Deseda95 3158 napja

Andfi gratulálok a hajnali bevetésedhez, megvolt a tűzkeresztség. Sajnos nem találkozhattunk, mivel hajnalban mentem pálinkát főzni. Örülök, hogy élménygazdagon értél haza. Egyébként a hajnali zaj szerintem a cukorgyártól származhatot, amelyí 04.30 után kezdődött. Hasonló zajt hallottam egy gázkitörés kapcsán anno. Egészz nap figyeltem a hiradásokat az üzemzavarról, de nem volt publikus. Én annak örültem, hogy 05.00 órakor elhagytam a várost.

macskata képe

macskata 3159 napja

Egészségedre Andi, én is hallottam reggel a fura zajt, nem jöttem rá, hogy mi  az....vérfarkasok nincsenek, csak cuki rókák és cicusok, akik zizegnek mindenfelé:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!