nyaff bringázás

2007.05.13 Vasárnap, 11:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:00:00

Távolság

25 km

Tempó

04:48 p/km (12.50 km/h)

Edzésleírás

Első edzés jellegű valami az outin patentpedállal. Esések száma:1

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:00:00 25 04:48 12.50 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

nyaff képe

nyaff 6256 napja

Hát milyen szemöd van Néköd???? Délután nem látja, hogy ki tekert ott délelőtt???? Nahát, nahát  :-)))))))))
atom képe

atom 6256 napja

:-) (Ez magamnak szól...) Nekem is sikerült tavaly párszor ez a mutatvány, még most se érzem magam komfortosan útkereszteződések felé közeledve... De tényleg javulni fog a helyzet, mégpedig rohamosan. És hogy fogsz még örülni Pilisszentkeresztnél (fölfele), hogy be vagy patentolva :-)!

Nem láttalak ám szombaton Kisorosziban! Pedig nyitott szemmel tekertem ;-)!

panferik képe

panferik 6256 napja

nyaff!
Vigyázz magadra!
nyaff képe

nyaff 6256 napja

Hát én is ezt csináltam :-)  leakartam tenni a lábam, hogy megálljak, nem volt bepattintva a cipő, és én erre számítottam, de pont abban a pillanatban pattant be, én meg eldöltem oldalra, mint a lisztes zsák. Olyan hirtelen történt, hogy csak arra eszméltem, hogy fekszem a bringa alatt. Jót nevettem saját magamon, pedig a térdemen lett egy szép kis lyuk, és a könyököm is horzsolódott. A többi "kárt" zuhanyozáskor leltároztam, mert azokat nem láttam, a ruhám eltakarta. De sebaj, szerintem lesz ennél rosszabb is. Remélem a többi esés is ilyen lesz, mert az a legrosszabb, amikor van időd gondolkodni az esés alatt.  VV tanácsára az egész bringázás arról szólt, hogy petattint-pepattint, teker-teker, kipattint-kipattint. Másfél órán kesresztül, de remélem mostmár könnyebben fog menni. Az elején egyszerűen sohasem sikerült a jobb cipőt kiszedni, úgy káromkodtam, hogy lehetek ennyire béna. Aztán kisívben fordulást is gyakoroltam, igaz nem volt a pedálban benne a cipő, azt még nem mertem, de legalább valahogy (mérgezett egér) sikerült. Azért a montim stabilabb még a vékony gumival is. Hüpp-hüpp, őt akarom!!!
Ms.Kate képe

Ms.Kate 6256 napja

menni fog ez esés nélkül is:-) én is így kezdtem:-) majd több ízben előfordult, hogy megálltam és simán eldőltem bicajostul:-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!