Nyúl bringázás

2009.07.07 Kedd, 05:08:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:45:00

Távolság

30.3 km

Tempó

03:28 p/km (17.31 km/h)

Edzésleírás

Azt hiszem, rászokom a kora hajnali tekerésre, ezt a napszakot szeretem a legeslegjobban. Olyan fantasztikus, hogy ilyen közel lakom a határhoz! csak gondolok egyet és hipp-hopp, már kint is vagyok. ma még halászjutkás dalokat is énekeltem, mikor kelt fel a nap és gyönyörűek voltak a fények... "Ó, napsugár, ó napsugár, én szeretlek nagyon..." Aztán megviziteltem az ártéri területeket, meg jót disznóztam a Pap-sziget után a sártengerben, huhh, van azért egy fílingje a tereptekerésnek és valszeg ez még mind semmi :-) Eszembe jutott Faritrek egy képe, amit nemrég néztem, az egyik versenye után készült. Atyaég, azt a kinézetet! Néha azt érzem, hogy tudtam volna ugyanolyan szívvel-lélekkel bringázni, mint futni. Illetve, lehet, hogy most is tudnék, de mivel nincs az embernek két élete, így választani kell. És azt is megálmodtam ma hajnalban, hogy a 44.szülinapomra kérek egy IM nevezést a családomtól ajándékba, addigra talán megtanulok tisztességgel végigúszni 4km-t. Hm, nagy célok nagy tervek. Ma Ispi is felhívott,-égi jel! Hamarosan megvitatjuk az ubés nevezéses problémakört :-) Hja, és majdnem megküzdöttem két kutyával, akik engem szemeltek ki vacsorának, hm, ezek szerint ők nem látták a Gyaloggaloppot... :-))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:45:00 30.3 03:28 17.31 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Steve képe

Steve 5563 napja

Gratula, jól telt a hajnalod ... én akkortájt négy keréken jártam azon a környéken és még nem tudtam mi várt rám azután párszáz km-rel odébb:)
Nyúl képe

Nyúl 5564 napja

Hát persze, hogy én vagyok, grrrrr :-) gyerekek, egyszer mi is csinálhatnánk egy ilyen nagyon korai tekerést együtt, hm??? Nagyon nagy élmény, de hát ezt Ti is nagyon jól tudjátok :-)
mjoci képe

mjoci 5564 napja

Egészségedre.
És Te lennél a vérengzö Nyúl???:))))))))))))))
Edyth képe

Edyth 5564 napja

Nyuszika,
Nagyon jó így inditani a napot.
Hmmm ,  a kutyák talán nyúszinak szimatoltak??
yoyo képe

yoyo 5564 napja

nyuszika !
De jó lehetett így reggel :))
Látom vannnak tervek bőven ,,,azért vigyázz magadra a kutyákkal .

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!