Sárcipő futás

2015.06.06 Szombat, 07:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

23:10:00

Távolság

127 km Szint: 6450 m

Tempó

10:57 p/km (5.48 km/h)

Edzésleírás

Mátra 115 - Az éjszaka nem a barátom. Szerencsére az Ábris az :-).

Úgy indultam neki, hogy nem akarom teljesen szétcsapni magam, mert 3 hét múlva Lavaredo. Ennek megfelelően elég kényelmesen haladtam, nézelődtem, figyeltem a tájat és az embereket magam körül. Nagyrészt ugyanazok haladtak körülöttem, úgyhogy beszélgettünk, futogattunk, gyalogoltunk, ettünk, ittunk. Galyán Dóri és Fecó várt, velük is vátottam pár szót. A meleg sem igazán viselt meg, minden ponton sokat ittam és főleg gyümölcsöket ettem, meg pár sós dolgot. Levest kétszer is, az után folyton megtáltosodtam. Persze biztos azért, mert amúgy is jó suhanós részek jöttek. Csak egyszer dobtam ki a taccsot, Szorospatak után, mert ott hirtelenjében ledöntöttem három pohár vizet, egy kis cseresznyével, sütivel és még pár aprósággal felturbózva. Ábris 50 km után ért utol, onnan aztán végig együtt mentünk Hidegkútig elég jól haladtunk, főleg, hogy Boszival próbáltunk lépést tartani. A következő pontig még elmentem lámpa nélkül, aztán szép lassan bekúszott a sötétség a fák közé és ezzel együtt az életkedvem is elszállt. Sajnos a lámpafény elbizonytalanít, dezorientált leszek tőle. Ha Ábris nem tartja bennem a lelket, lehet, hogy visszafordulok a rövidebbre, vagy kiszállok. Mindenféle pozitív dolgokat mondott, meg időnként viccelődni is próbált, de nem nagyon voltam rá vevő. Talán még soha nem vártam ennyire a hajnalt. És nomen est omen, a Világos-hegyen bukkant fel a Nap. Innen aztán én is új életre keltem, a visszalévő táv jó részét futottuk. Pár órával előtte ezt nem hittem volna el.

Nagy segíség volt, hogy a track-et letöltöttem az órámra, nem keveregtem, nem kellett az elágazásokat lesni. Egyszer mentünk egy kicsit az ösvény mellé, de könnyű volt visszanavigálni.

Helyenként nagyon brutális volt a pálya, a poros, apró kavicsos út fel és le is csúszott, sokszor csak bukdácsoltam a köveken, főleg éjszaka. Közben az járt a fejemben, hogy ennél a Lavaredo sem lehet nehezebb :-). Hamarosan kiderül.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
23:10:00 127 10:57 5.48 6450 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Bozót képe

Bozót 3305 napja

Ejha! Fantörpikus idő, hát még így, hogy nem is végig ment flottul....Gratula és sok sikert a Lavaredon!

Sárcipő képe

Sárcipő 3305 napja

Köszönöm szépen! :-)

Boszi72 képe

Boszi72 3305 napja

Óriási teljesítmény, szívből gratulálok! Azt hittem, Ágasvár után beértek, de nagyon belendültem, na meg nekem kevesebb volt hátra. Nagyon erős vagy fejben, ezt jómagam is láttam, nem lesz gond a Dolomitokban. :-) Köszönöm a társaságot, megtiszteltetés volt! 

Ainariel képe

Ainariel 3305 napja

Gratula! :)

Edina42 képe

Edina42 3306 napja

Jajj....... nem semmi vagy!! Gratulálok!!

stirma képe

stirma 3306 napja

WOW, gratulálok!!!

Felszerelések

Inov-8 Race Ultra 270
Suunto Ambit 2 R