nyaff futás

2007.05.01 Kedd, 09:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:04:00

Távolság

10 km

Tempó

06:24 p/km (9.38 km/h)

Edzésleírás

HHH. Izomlázam lett a tegnapi rohanástól, így most jóval szerényebben átmozgattam.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:04:00 10 06:24 9.38 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

nyaff képe

nyaff 6265 napja

Én men tudom. A lejtővel tegnap semmi bajom nem volt, sőt... Remélem ott megdöntjük/megdöntöm a Bé-Bus 4:10-et  :-))) Igazából egy rész van, azt hiszem úgy 8 körül, ami igazán meredek, de aztán nekem tavaj sem volt több belesétálós részem, most meg nagyon nem szeretnék. Az idő tervezése Steve Mester dolga! Én vakon bízom Benne :-)))

Steve-nek igérem, nem fogok az elején rohanni, mert 2 kili legalább folyamatosan felfelé, és én aztat nem szeretem!!! DE aztán, ha felértünk a Normafához, jöhet az ereszd el a hajamat az előbb említett kapaszkodóig. Ott majd kipihizzük az addigi rohanást, aztán beállunk egy laza tempóra az utsó 10-11-re. A vége meg megint lejt, remélem lesz még erőm újra száguldani.

Amatőr képe

Amatőr 6265 napja

Szóval két órán belül megy a duó... És mennyivel, már csak ez a kérdés! :) A konkrét elejét nem lehet elrohanni, mivel emelkedik, de aztán jönnek a lejtők, ott bele kell állni az iramba!! :) Mert hogy a közepén és az uccsó harmadban nagyon durva -nekem pl. sétálós- szakaszok adódnak...
Steve képe

Steve 6266 napja

Nade Nyaff, kérem ne tessék elkeskenyedni, mert a legjobb periódusben is vannak kevésbé jóleső, vagy eredményesnek gondolt edzésnapok. Igaz van úgy, hogy később belátjuk azok használtak legtöbbet:) A hegyi felesen pedig célbaérünk két órán belül az tuti, csak el ne rohand az elejét ... hozzál sálat, hogy pórázon tarthassalak;), mert ugye nem fogadtál másik nyulat?!
Szerdán jösz-é a topikra?
nyaff képe

nyaff 6266 napja

Nyuszka, Amatör!   Köszi a kedves szvakat.!Igazából a rendszeres mozgás kezdi jótékony hatását megtenni, mert ezek a kb. 230 km hónapok 15-16 edzésből jönnek össze. Kedvem lenne többhőz is, csak hát IDŐ nincs, de az másnak sincs nagyon. A hétvégére nekem konkrét időtervem nincs, elszámolni valóm jelenleg még mindig a maratoni távval van, piszkál az 4 órán belüli meg nem futott idő.  5-10-21 kilin jelentős csúcsokat futottam áprilisban, így örülnék egy 2 órán belüli időnek, ill. azt jó lenne mostmár mindig megfutni. Célom inkább az, hogy 20 kilit tudjak fáradtan is laza 5:30-kal megfutni, igazi célverseny a fonyódi féltávú triatlon. Kihívás pedig a bringa, ill. a megszerzett futóteljesítményemet okosan átmenteni, szintemn tartani.
Nyúl képe

Nyúl 6266 napja

Hát, akkor mi kvittek vagyunk, kedves Nyaff! :) Én Sárváron vígan rohangásztam, amikor épp egyedül voltam, és nagyon élveztem, hogy visznek a lábaim. Tehettem, mert nekem csak 4 órám volt, nem úgy, mint a szegény, napon aszalódó többieknek. Aztán másnap gyanús volt, hogy ebből bizony izomláz lesz és lőn... de ma már núdli, hála a rákocogásoknak. Gratula, jó sokat mentél áprilisban! Szurkolok majd a félmaratonhoz!
Amatőr képe

Amatőr 6266 napja

Hát, minden relatív, mint tudjuk. :)
30 km/hét mint rápihenés, 236 km-es nem egész egy hónap... Hihetetlen távlatokat nyithat meg egy ilyen felkészülés! Nagy eismerésem a teljesítményedért! Most már csak a hegyi feles tervezett célidejét áruld el, lécci! :)
nyaff képe

nyaff 6266 napja

Amatör!   Látod, tegnap jól meghajtottam magam. Ma, úgymond csak vánszorgás votl.  Sőt még izomlázam is van, ami több, mint egy éve mér nem volt.  Úgy tünik, rá kell pihenni a versenyre. Én mostmár csak 8-10 kilcsit futok még kétszer  héten, aztán péntek-szombat teljes pihenő.   Amúgy az április egy hét kényszer munkaszünettel 236 km körüli lett.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!