Sárosi Gyula futás

2015.05.30 Szombat, 06:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

15:50:00

Távolság

141 km

Tempó

06:44 p/km (8.91 km/h)

Edzésleírás

Kőműves leszel, vagy katona, vagy tókerülő UFO,

Bármelyik is; önmagad légy, az álmaiért futó!

 

Még tart az elemzés. Egy biztos túl magasra tettem a lécet és nem készültem B tervvel.

Boldi (11) és Kristóf (12) Kenesétől Keszthelyig kísértek 120 km -en keresztül bringával. Lelkileg sokat segítettek.

Csopak előttig Pula Tomival és Végh Attival (18 éven felüli kategória volt a fiaim  számára) futottam, majd Tomi technikai szünetet tartott. Csopaktól Roskovics Miklóssal futottunk együtt.

Füreden értem utol Csécsei Zolit, ami az első intő jel lehetett volna, hogy vegyek vissza. Lassítottam, de talán nem eleget, vagy későn. Zolival és Tomival 5-en mentünk együtt remek csapatot alkotva. Olykor Szilvi csatlakozott hozzánk. Naná, hogy ez nekem sok volt!!! 70 km 6:17-nél (!). 80-nál jobb belátásra tértem és elengedtem Zolit. 100-nál még így is 9:45 volt az időm. Nagyon fel voltam hevülve, ezért jó ötletnek tűnt Györöknél (117) egy merülés és cipőcsere. Egyik se jött be, leállt a rendszer. Görcs, vacogás, totyogás zombi üzemmódban. Cipő vissza. 15 perc elment és nagyon rosszul lettem, holott előtte még szépen futottam. Következő állomáson, még Keszthely előtt leültem enni egy kis rizst, rájöttem, el is éheztem. Átmentem a síneken, majd leültem egy fához. K.O.

10 perc múlva jött Vágó Bogi. Lassan, de biztosan. Felálltam, mentem vele pár kilit, majd otthagytam. Keszthelyen kaptam egy túrógombócot, mást is ehettem volna, de nem voltam agyilag tiszta, nem bírtam megmondani mit kérek. Szétestem. Elindultam. Megettem a gombócot, majd az erdős résznél, el kezdtem fulladni tőle és kihánytam. Mindent. Ekkor jött Máthé Zoli. Újra megráztam magam. Jött az üvöltés és tempo. Közben Keszthelyen Levi fiam (12) és Gábor (39) unokatesóm (most látott először ultraversenyt (!) ) leváltották Boldit és Kristófot. A Zala folyóig dühből futottam, ott Bérces Edit adott még egy kis lendületet. Aztán még párszor hánytam, elindultam, megálltam, és így tovább. Máriánál leültünk, kupaktanács. Kiálljak ne álljak. Továbbmentem. Berénynél ugyanez. A családom kompletten megjelent kocsival, holt fáradtan. Már Szárszón kellet volna aludniuk. Levi odáig jött volna, ha nem bírja végig.Volt még bő 16 órám 80 km-re. Ezt most most nem így készítettem elő, sem a logisztikát, sem fejben az egészet. Befejeztem. Gábort átvittük Almádiba. Noémi pedig hazavezetett minket Pestre. 3-kor már otthon aludtunk. Vasárnap délután moziba vittem a fiúkat. Gyerek nap volt.....

 

Azt mondják a kudarc visz előre. Úgy legyen.

Sokaknak okoztam csalódást. Sajnálom!

Egy újabb okosság: egy lépést hátra, kettőt előre.

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
15:50:00 141 06:44 8.91 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

marky képe

marky 3313 napja

Kedves Gyula! köszönöm a soraidat a beszámolómhoz. Nagyon feldobott mindig amikor láttalak a 2 fiaddal a nagy úton. Fantasztikus srácok! Remélem az enyémek is hamarosan ilyen vehemenciával kísérnek, mert ez nagyon megfogott. Nagyon mentél, abszolút az élbólyban. Most nem úgy alakult, ahogy tervezted, de biztos vagyok benne hogy jövőre szalaggal távozol csakúgy mint 2014-ben. 

Wojtek63 képe

Wojtek63 3314 napja

Jujj Gyuszikám, ez hatalmas agónia volt...... :-(

Szerintem, nincs csalódás bennünk. És biztos, hogy rengeteg "ismeret" és hozzáállás kijön ebből az egészből.....

Jó pihit!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!