Nójuka futás

2015.05.01 Péntek, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

5 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Napok óta szeretnék írni, mégis most, hogy itt vagyok, alig fog az ujjam. :-)

5 hónapja kerültem egy ördögi körbe, állapotba, ami az agyamat lefoglalva, mélyre húzott. Gyógyulása elindult, amikor jött a nagyobb gödör, egy gásszal. Ott, legalul nem sok értelmét láttam létemnek. Bizony, így majd 25 évesen. :-) Sosem gondoltam, hogy én, aki olyan erős, határozott mindenben, meg tud ennyire törni. Persze mindezt leplezve a barátok előtt, leplezve a munkahelyen, leplezve a világ elől. Csak olyanokat avattam be, akiktől valamilyen megváltást, segítséget vártam, és tudtam, hogy nem sajnálatot kapok, hanem erősödöm. Meg egy jó agyturkász, és egy mindennéljobbanszeretőtárs.

Elindult a tavasz, és vele együtt én is. Tervezve, szervezve, zsizsegve, magamra találva, elindulva, folytatva... Munkaváltással, mert nincs is annál tisztább lap és nyerés, mint amikor egy mély időszakban stand up-olsz ki egy állást.

A futás és én pedig ismerkedünk. Ízlelgetjük egymást, és apránként, nagy szóköz után folytatom vele kapcsolatomat. Igazából ba-ro-mi-ra nem hiányzott, mondhatni olyan egyszerű volt letenni, mint egy szemeteszsákot. De most újra hivogat, kényszerek, elvárások, teljesítések és versenyek nélkül. Csak úgy, amikor, amennyi kedvem van hozzá... Igazábólnemistudokennéltöbbetfutni...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 5 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

toncso képe

toncso 3344 napja

 

    ...csak úgy , csak annyit,csak amihez kedved van.....  egyenlőre legyen  ez  így.           

           A  kétségbeesés, az  ember  legnagyobb  tévedése.  / Nem  tőlem származik, de  nekem  tetszik /    Vigyázz  Magadra  !!!

DoraZs képe

DoraZs 3344 napja

Nagyon klassz! Annyira jó ÍGY futni! Ha csak 200 métert, de ezért megy ki az ember akár 50-re is, hogy az 200 méter jó legyen... Neked 5 kili volt ilyen! Jiháááj! 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!