melwin futás

2015.04.25 Szombat, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

24:00:00

Távolság

160 km

Tempó

09:00 p/km (6.67 km/h)

Edzésleírás

Sárvár 24 óra

 
Eljött az első 24 órám is. Kicsit korábban mint terveztem, elvégre eredetileg erre az évre egy 6 órás Székesfehérvár és egy 12 órás Sárvár volt a terv, de ez időközben módosult egy kicsit. Fehérváron megvolt az első 12 óra, és mivel Linda és Misi úgyis végig maradtak,én meg az ő poggyászukként mentem, ezért úgy döntöttem, inkább  24 órán indulok. Ha túlvállalom magam, akkor legfeljebb tízenpár óránál kiszállok, de legalább lesz esélyem megpróbálni. 
Az eleje jól ment, tudatos frissítések, és nem utolsó sorban az újonnan beszerzett légiós sityak :) Na ez igencsak jó vétel volt, remekül szuperált a bitang melegben. 
Az első pár óra után Misivel együtt futottunk. Ő időközben kiállt Hokát műteni, én meg 11 óránál zuhanyozni, így tök egyformán fogyasztottuk a köröket. Aztán ez az együtt futás végül így is maradt :) Terhelhetőségben és tempóban is egyformák voltunk, a holtpontok pedig szerencsére nem egyszerre jöttek, így szépen kihúztuk belőle egymást.
Nagy terveket nem mertünk szövögetni, piszok mód nem tudtuk, hogy mi lesz hajnalban, mennyire fogunk megborulni. Úgy voltunk vele, 140-el elégedettek leszünk, de 130-nál sem dőlünk a kardunkba. Az idő telt, a frissítések egyszerűsödtek, én pl ráálltam a sós vajaskenyér + tea kombóra. A magnézium ampullát még csak-csak legyűrtem, de a gélt már nagyon nem kívántam. Máskülönben nem volt gond a gyomrommal, jól esett a tészta, a leves, meg a virsli is, semmi sem kéredzkedett vissza. 
Szóval hajnal, és a megborulás... Na az nem jött. Vagyis nem annyira, mint gondoltuk. Volt egy kis holtpont, de azon hamar túllendültünk, én meg elkezdtem kalkulálgatni. Te Misi, ez lehet ám 140-nél több is. De annyi akkor is, ha óránként kevesebb kört tolunk. Izé... Órák óta plusz köröket is tolunk, így gyűlik a biztonsági ráhagyás. Közben Snecike megjegyezte, hogy kishitűek vagyunk, hogy 140-es céllal bohóckodunk :) 
A körök gyűltek, a lassulás nem jött. Közben módosítottuk a módszerünket. Előzőleg óránként pihentünk, majd pici gyaloglás után futottunk. Ezen annyit változtattunk, hogy épp csak picit álltunk ki, majd egy kör gyaloglás után futottunk. Nem éreztük magunkat fáradtabbnak, viszont óránként +1 kör simán jött. Még úgy is, hogy hajnalban már gyalogoltunk az emelkedőn. 
Te Misi, ez lehet ám 145 is... 
Izé, ha nem lassulunk, akár 150 is...
156 a legjobbad? Ez még 157 is lehet...
Aztán eljött az utolsó negyed óra, és láttuk  hogy ez 159 lesz. Az utolsó tört kört bolond módjára megtoltuk, most már minden mindegy, most már vége. De nem szólt a sziréna, viszont közeledett a célkapu. Basszus, 13mp van az órán, itt még beérünk! Ahham, nem 13, hanem 1 perc 13 :) Ez a körünk elvileg 4:36-ra sikerült :D 
Muszáj volt egy korty vizet innom, hogy visszatolja a szívem a torkomból, aztán mentünk még egy kicsit, mert az úgy jó, ha kell várni kicsit a mérésre. A 155 körnél mi 160 kilit számoltunk, később kiderült, nagyon kellett még az a párszáz méter, mert így lett meg a 160. Egész pontosan 160.002 :)
Szóval így történt. Jó volt megtapasztalni a 24 órát, jó volt rengeteg csodás emberrel együtt futni. Olyanokkal, akik szintén egy picit alternatívan vannak huzalozva :) És persze jó volt ufókat látni :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
24:00:00 160 09:00 6.67 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

Pánczél Andi képe

Pánczél Andi 3341 napja

...persze én is gratulálok!:-)

Legközelebb,légyszi,szólj rám,hogy ki vagy,rám elég,ha egyszer rámkiabálsz....Tomi senkit sem ismer meg:-(

mjoci képe

mjoci 3346 napja

Gratulálok.

kocsonya képe

kocsonya 3346 napja

Grarula, szép volt elsőre, és ilyen piszok fiatalon :DD

cseha képe

cseha 3346 napja

Nagyon jó volt, ahogy együtt mentetek, külön öröm volt nézni! Gratulálok!!!

dilisuni képe

dilisuni 3347 napja

Nagy-nagy gratula!!!

toncso képe

toncso 3347 napja

 

  Szívből  gratulálok,  remekül  mentetek !!!        ...az  alternativan  huzalozottat....  meg  főleg  bírom   !

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3347 napja

ugye-ugye? csodásan toltátok, gratulálok

nagyon szép szinonímát találtál a hüjjjjére :-)

tomcsi képe

tomcsi 3347 napja

nagyon mentetek...főleg este volt szembeötlő...

160 már gigászi...jogos volt a tervmódosítás...

Gratula!

Felszerelések

Hoka One One Stinson Lite