vinibike bringázás

2015.03.29 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:20:00

Távolság

90 km

Tempó

01:33 p/km (38.57 km/h)

Edzésleírás

Évadnyitó Debrecen!

 

Elmúlt jó pár év alapozásához képest egy picivel jobban megy. Kicsivel több az erő Ezt a kicsivel jobb táplálkozásnak a 3-4 kiló minusznak és a kettlebellnek tudom be.

Na de mivel verseny előtti estén 22:40kor fejeztem be a nyári bringa összerakását, így új élmények vártak rám. Volt már ilyen a karrierem során. Az izmok nincsenek hozzászokva, más a terhelés. Na de még mindig jobb mint a télivel indulni. Acél váz alsó váltókar, dög nehéz...

 

Erő kicsit jobb volt mint eddig, de túl nagy tempó sem volt, szembeszeles részen lehetett bujni, és ott ugye nehéz elszökni, mert marha erősnek kell lenned a többiekhez képest, hátszélben pedig ugye mindenki tud menni.

De sajna a váz miatt, na és ugye 8 éve szenvedek a görcsökkel, a hét meg igen feszkós volt, így jöttek a görcsök rendesen. Harmadik kör felénél ki is akartam állni, annyira húzta. De valahogy egy kicsi jobb lett ás mentem tovább, ez azért volt jó, mert tudtam még húzni pár tempót amikor kellett. Dokinak dolgoztunk, ezt sikeresen is megvalósítottuk.

A végén kell még összeállni, mint a profik, na de addigra elfáradtunk, hisz dolgoztunk sokat amikor kellett. Nem volt másik csapat rajtunk kívül, vagyis nem voltak ütőképesek. Ez ugye meg is látszik az eredményben.

Hiányárzet van bennem a vége miatt, de ezt valóban gyakorolni kell. És persze nehéz megvalósítani egy amatőr mezőnyben. Utolsó 3 kilin inkább jobb oldalt voltunk, át akartam vinni Dokit balra, mert jobbos szél fujt, de nem tudtam, akkor már annyira figyelt mindenki, nekem meg sajna már nem volt annyi erőm, hogy meghúzzam egy kövérrel, ez hiányzott a végén is. Ha Dokit akkor kiviszem előre, akkor lazán abszolút első. Sebaj, így első lett korcsoprotjában.

Felraktam a verseny nyerget, ami kemény, de gondoltam legyen jó a hajtási rő. Rossz ötlte volt, nagyon törte a fenekem, marhára zavart, ki akartam sokszor állni a nyeregből, de ugye akkor meg a görcs húzta!

Befutónál nagyon fájtak a görcsök, kicsatoltam gyorsan. Vilmányi beszólt, hogy ezt többet ne csináljam. Igaza van, de ha gurulok becsatolt lábbal, vagy kicsatolom akkor mi a különbség? Semmi, az emberek sokat hepciáskodnak apróságokon. És nem szeretem ha beszólnak na! Kapja be, unszimpatikussá vált emiatt. Én ellenkező esetben nem szóltam volna, mert ugye nem poénból akasztottam ki. Aki meg a hangtól illyed meg, az egy buzi! :D

 

Bár BZSnek nem volt nehéz a mezőnye, dedícséretes, hogy tekerve jött oda és haza is. Meg autópályázott :D

A versenyt át kell beszélni, mi volt a jó, mi volt a rosszt, ezekből sokat lehet tanulni!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:20:00 90 01:33 38.57 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!