Betyár Úszás

2015.02.20 Péntek, 15:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

2 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Kettes levegővel 1 km, majd 500m hármas,a többi meg kettes. Az első 900m-en elég keményen tudtam lábtempózni, aztán szépen "elsavasodtam" :) Kutyusom megtalálta az úszószemüvegem, kicsit elszakította a szíjat egyik oldalon, így nem tapadt fel rendesen a fejemre és állandóan "beömlött" a víz... Valahogy lepecálta a száritóról :D

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 2 00:00 0.00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Betyár képe

Betyár 3360 napja

Köszi! Egyből duatlonnal kezdtem, mert egyformán szerettem kerékpározni és futni, úszás, triatlon meg sem fordult a fejemben! Jelenleg pozitív élettani hatásai miatt próbálom rendszeresíteni, de meg sem tudja közelíteni, azt az érzést és szeretetet, amit futás vagy bringa közben érezek, éreztem, ellenben kicsit megszerettem, de messze nem olyan szinten. Számomra mostanság a mozgás öröme és az egészség a lényeg! 

benifurnstall képe

benifurnstall 3360 napja

végig olvastam az összes úszásodat , elég lendületes fejlödsz !
ha jol emlékszem duatlonoztál , de akkor ezek szerint nem triatlonnal kezdted , ez nekem nagyon furcsa ... nem triatlonosok bringások , esetleg futok szoktak duatlonon indulni ?
de ha igy fejlődsz úszásban akár kisebb triatlonokon is indulhatnál szerintem , ugyis a 2. 3. tusán döl el a dolog abban pedig jo vagy !
hajrá:)

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!