AAni futás

2009.05.17 Vasárnap, 10:15:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:43:26

Távolság

7 km

Tempó

06:12 p/km (9.67 km/h)

Edzésleírás

I. Várfürdő félmaraton váltóban.Kisebb hiányosságok ugyan voltak, de nagyon jó verseny volt, a hibákat meg majd jövőre javítják. Nagyon kedves gesztusnak tartom, hogy mi váltósok is kaptunk emlékérmet! Nekem még szokni kell ezt a meleget, kicsit kinyírt úgy 5 km tájékán, ettől eltekintve nem különösebben fáradtam el. Külön köszönet Alamuszi sporttársnak az együttfutásért. :) A fürdő isteni volt, hát még a zúzapörkölt hazafelé jövet. Egyszóval jövőre ugyanitt!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:43:26 7 06:12 9.67 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

szilviap képe

szilviap 5525 napja

Gratulálok a versenyhez, meg az egész héthez, mert látom, hogy újra megvolt a 3 futás, és nagyon jó a tempód is! Jövőre én is remélem, hogy együtt megy a csapat Gyulára! Jó, hogy ott voltatok! :-)
AAni képe

AAni 5528 napja

Köszönöm Mindenkinek! :)
potika képe

potika 5528 napja

Gratula nagyon szépet mentél!!!! Aazonban nem csak neked volt meleged  azt szerintem bátran mondhatom sokunk nevében.:-))))))))))

Nagyszerű versengés nagyszerű versenytársak között telt el az a szűk két óra persze kinek mennyi :-))))))))))

Jövőre ugyanit:-))
feketearpi képe

feketearpi 5528 napja

Gratulálok! Bizony még szokni kell ezt a meleget.
farkass74 képe

farkass74 5528 napja

Nagy gratula, ügyes vagy! Csak így tovább! Némi írigykedéssel olvastam soraidat, ami kis sajnálat is vegyült! Az írigykedés a fürdőzésnek és a zuzapörinek szólt, a sajnálat meg annak, hogy e két nagyszerű sportrendezvény ütötte egymást és megosztotta erőinket! De így legalább mindkét helyen képviseltük a hódmezővásárhelyi futókat! Ez is valami! Remélem jövőre más-más időpontokban lesz a rendezés, és akkor ott tudunk lenni mind a két futáson! Addig is további kitartó izzadásokat!

A nagyszerű teljesítményekért időről-időre a maximumot kell nyújtsuk! Napról-napra tedd hát a dolgod, de ne várd, hogy minden alkalommal megtapasztalod a maximális teljesítmény okozta sikert és eufóriát!
Alamuszi képe

Alamuszi 5528 napja

Gratulálok, ügyes voltál. A meleg egy kicsit sok volt...de hát itt a nyár...
kola képe

kola 5528 napja

Gratula, szépet futottál, a leírásodból látszik élvezted a rendezvényt, de ezért mentél:)))))) a futásom tényleg siralmas :(((( de rem javul!!! A futást is, de a zuzapörköltet nagyon irígylem:)))))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!