Kritty egyéb

2014.12.04 Csütörtök, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:00:00

Edzésleírás

Fantasztikus meglepikkel fűszerezett szülinapi összejövetel.

Zitánk fényképes tűzijátékos tortával készült a 3 bombasztikus szülinaposnak. :) "Egyik jobb, mint a másik." felirat díszítette a fényképekkel tarkított csokitortát. Nekünk is meglepetés volt, nemhogy az ünnepelteknek. Imó aztán heroikus küzdelmet folytatott a szeletelőkéssel, de győzelemre vezette a tortaszeletek hadát és így mindenki kaphatott Gyuriból, Imóból és Tamásból egy-egy falatot. :)

Emellett természetesen ismét volt móka és kacagás, pálinka kóstolgatás, nem is beszélve az isteni finom vajas kalácsról, pogácsáról és juhtúros rúdról. :) Toncsi "szűkítője" kemény munkába volt fogva, de szűkítő ide vagy oda azért minden pálinkásnak még így is bőven jutott a torkot melengető, arcra mosolyt csaló erős itókából. Tamásunk a kellemes buborékos pezsgőt töltögette és kortyolgatta, míg Gyuri főleg a kulináris élvezeteknek hódolt, legyen az édes vagy sós. :) Közben számos érdeklődőnek tartott hosszú előadást a lakásfelújítás buktatóiról és a triatlon leghatékonyabb edzésmódszereiről. :) Mi többiek csatlakoztunk hozzájuk és ki ezzel, ki azzal ütötte el éhét vagy szomját, mókázott és anekdotázott, vagy csak próbált hegyező fülekkel elcsípni egy-egy jóízű vidám történetet. :)

A szót természetesen Imókánk vitte nem kis hangerővel. :) Kacajban viszont továbbra is  Fecó Igazgatónk viszi a pálmát, bár Imókáé se kutya. :) Kacaj és hangzavar versenyében azért mindenki talált beszélgetőpartnert, így aztán az idő is hamar elszaladt. :) 

Ismét nagyon jól éreztem/éreztük magunkat és máris kezdhetünk gondolkozni az évbúcsúztató koccintásról. :)

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!