2014.11.01 Szombat, 09:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:55:00

Távolság

8.13 km

Tempó

06:46 p/km (8.87 km/h)

Pulzus

Átlag
158
Minimum
0
Maximum
167

Edzésleírás

Novemberi Hendi helyett

A tegnapi buli után már az is egészen csoda volt, hogy időben fel tudtam kelni, reggelizni és el is indulni fél 10-kor. Az már nem is meglepő, hogy csak a hídon vettem észre, hogy a rajtszámom otthon maradt. :P Sebaj, majd megvárom Katát, futok vele egy jót, aztán hazakocogok. Legalább az edzés megvan és most úgysem mérnek időt.

Egyébként a ház előtt a ködös hűvösben nem volt türelmem megvárni, amíg az óra megtalálja a jelet. Csak a Szigeten indítottam el az órát, aztán utólag hozzáadtam a lemaradt távot és időt. :)

Nagyjából 10-re értem az uszodához. de elég lett volna később is, hiszen az átlag szigetköröm alapján kb negyedkor kellett csak indulnom. Vártam is Katát és Apát, hogy majd együtt fussunk, de csak nem jöttek. :( Negyedkor aztán elindultam, mert már kezdtem fázni. Csatlakoztam Amatőrhöz, akivel egy laza, beszélgetős tempóban haladtunk a számára még ismeretlen új útvonalon. Már odafelé éreztem, hogy durván szúr az oldalam és ahogy haladtunk most is kezdett megint szúrni. Mivel rajtszám hiányában úgysem kaptam volna meg a részvételért járó pontot sem, ezért az Árpád-hídnál elköszöntem Amatőrtől és hazakocogtam.

Mindez nem túl bíztató a jövő heti szülinapi futás szempontjából, de ez most nem érdekel. A lényeg, hogy a mozgás és a friss levegő jól esett. Bízom benne, hogy a jövő héten a kedves ismerősök kíséretében akár a teljes távot sikerül lekocognom jókedvűen. Ha meg mégsem, akkor max fiatalítom magam egy picit. :D

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:55:00 8.13 06:46 8.87 0 0 167 158
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Adidas Response Cushion 21
Garmin Fenix