melwin futás

2014.10.15 Szerda, 10:35:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:15:09

Távolság

43.1 km

Tempó

05:55 p/km (10.14 km/h)

Edzésleírás

Kenese - Tihany - Füred

Tavaly is elfutottam oda, így idén sem szerettem volna kihagyni. Kíváncsi voltam, hogy mekkora lesz a különbség, elvégre egy évvel ezelőtt ez még elég szenvedősen ment. Ráadásul akkor még ez volt a leghosszabb táv amit lefutottam. Reggeli után egy kis lelkierő gyűjtés, majd készülődés. Gélek, 6 deci iso, bcaa-magnézium-l karnitin-só kombó, no meg 1,5l víz. A frissítésem finomhangolására ideális egy ilyen hosszabb futás, úgyhogy vittem mindent, amit versenyen is tolnék. Új magnézium és bcaa került a csomagba, és ezekkel átálltam a 2 óránkénti egy pakkra. Gél továbbra is óránként egy, iso viszont nincs az első 1,5 órában. Széldzseki, iratok, teló, oszt hajrá. 

Két kényszermegállóm volt, egy közért, ahol papírzsepit vettem, majd Almádiban egy wc, ahol ezt használtam is :)

Máskülönben a tavalyról ismerős út, szép erdő, Almádi után pedig emelkedő, ahonnan gyönyörű kilátás van a tóra. Füreden lazán megfutottam az emelkedőt, ahol tavaly enyhén szenvedve küzdöttem fel magam, majd Füredet elhagyva megcsodáltam a helyet, ahol úgy begörcsölt a lábam, hogy járni sem bírtam. Szerencsére most nem volt semmi kínlódás. Nem mondom, hogy picit sem fáradtam el, de semmim nem fájt, ami nagyon jó. Tihanyban hívtam öcsémet, indulhat értem, találkozunk Füreden. 

Kenesére vissza, gyors zuhany, majd (nehogymán csak kardiózzak!) egy kis konditerem. Szerencsére csak egy futópad volt, így azt kegyesen átadtam öcsémnek :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:15:09 43.1 05:55 10.14 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Hoka One One Bondi 3