melwin futás

2014.10.17 Péntek, 11:33:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:58:16

Távolság

20.06 km

Tempó

05:54 p/km (10.18 km/h)

Edzésleírás

Kenese - Siófok

Egy nap pihi után ismét futás, ki kell használni, hogy ilyen jó helyen vagyok. És persze azt is, hogy ilyen jó idő van! Hja, nem... Borús ég, szél, eső. Sebaj így könnyebben beszélem meg magammal, hogy csak 20-at futok :) Meg különben is... jó időben nem nagy kunszt elindulni. 

A fene se gondolta, hogy az elején ilyen komoly emelkedő van, de szerencsére nem esett rosszul. A tetején mondjuk volt két kényszerpihenő, próbálgattam, hogy miként jók a talpbetétek a cipőmben. Mert hogy kettő van benne... Igen, cipőnként kettő. Eredetileg csak egy volt belerakva, a másik pedig a dobozban pilledt. Már futottam úgy, hogy csak az alap betét volt bent, illetve úgy is, hogy a másik, nem formázottat a tetejére pakoltam. Kipróbáltam, hogy milyen csak a vékonyabbikkal futni. Háát... jó szar, lötyögött a cipőben a lábam, úgyhogy kb. 500 méter után nyomtam egy újratervezést. Kipróbáltam úgy, hogy a formázott került felülre. Így igen jónak tűnik, úgyhogy cirka 150km után végre rájöttem hogy is jó nekem :) Mármint a betétek pozicionálása... 

Aligán két bringás fotózta magát, gondolom meg akarták örökíteni hősies esőben tekerésüket. Azért amikor elszaladtam mellettük, akkor látszott a tekintetükön, valami olyasmit gondolnak, hogy "vazze, ez nálunk is hülyébb...". Mindenesetre intettek, én meg visszaintettem, mert jólnevelt vagyok. 

Siófokon hívtam öcsémet, egy táblán ki volt írva, hogy Diana hotel 1400m, így ezt adtam meg találkozási pontnak. Ő már ott volt a környéken, úgy beszéltük meg, 1 órakor elindul értem. 

Szóval itt is jártam, ezt az utat is lecsekkoltam. Jövőre kéne vagy egy Tihany oda-vissza, vagy egy Tihany, hajóval Siófokig, onnan Kenese útvonal. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:58:16 20.06 05:54 10.18 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Hoka One One Bondi 3